Gönderen Konu: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat  (Okunma sayısı 62245 defa)

Mavidealist50

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASUMAN HAIRTRANSPLAN sac ekim fiyat
« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2020, 10:47:43 »
Asuman hocaya bende sordum 8000 TL dedi,Fiyatlar çok pahalı mecbur kalıyorsun adı sanı bilinmeyen yerlere gitmeye fiyatı normal güzel memnun oldukları yerler var mı acaba birilerinin veya öneri yapacak birileri?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2020, 11:09:27 »
Arkadaslar para birinine göre tr de hermerkezin fiyatı farklı. Bu kişiye özel bir durum değil.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #17 : 03 Kasım 2020, 14:33:40 »
Arkadaslar para birinine göre tr de hermerkezin fiyatı farklı. Bu kişiye özel bir durum değil.
  her merkezin  fiyat farkıli   kişiye  özel  bir durum değil  zaten  genel  olarak  verilen fiyat bu  yurd  içi   8000 tl yurd dışı  2000 .2.500 euro fiyat veriliyor  bu nedir ya bukadar olmaz   

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #18 : 03 Kasım 2020, 14:44:20 »
Sana yapiyorsa bana niye yapmasin?
Maasa, gelir duzeyine gore mi fiyat belirleniyor? Boyle bir sacmalik olabilir mi ?
Oluyorsa bircok insani oraya yonlendiriyordum hayatta artik adini agzima almam Asuman hanimin! Cok ayip benim etik anlayisima ters.

Dostum sen anlamıyor musun olayı ? Yurtdışında ekim ne kadar bana onu söylesene ? Ben bilmiyorum ama en kötü Almanya’da 2-3 bin eurodur. Türkiye saç ekimi konusunda en iyilerden diyebiliriz, normalde burada her merkez o fiyatlara ekim yapmalı çünkü piyasaya göre zaten en iyilerden. Burada anlamadığınız konu Türkiye’deki her ekim merkezi standart olarak zaten euro üzerinden iş yapıyor ancak türk lirası değersiz olduğu için türk hastalara tl olarak ekiyor.

İstekleriniz, düşünceleriniz cidden anlaşılmaz.
Azıcık mantıklı olun, Almanya’da 2000 euroya ektiremediğin saçı Türkiye’de ektiriyorsun bir de tl istiyorsun.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2020, 15:23:51 »
Dostum sen anlamıyor musun olayı ? Yurtdışında ekim ne kadar bana onu söylesene ? Ben bilmiyorum ama en kötü Almanya’da 2-3 bin eurodur. Türkiye saç ekimi konusunda en iyilerden diyebiliriz, normalde burada her merkez o fiyatlara ekim yapmalı çünkü piyasaya göre zaten en iyilerden. Burada anlamadığınız konu Türkiye’deki her ekim merkezi standart olarak zaten euro üzerinden iş yapıyor ancak türk lirası değersiz olduğu için türk hastalara tl olarak ekiyor.

İstekleriniz, düşünceleriniz cidden anlaşılmaz.
Azıcık mantıklı olun, Almanya’da 2000 euroya ektiremediğin saçı Türkiye’de ektiriyorsun bir de tl istiyorsun.
Senin zihniyetin bozuk kardes.
Turk’e 1 Alman’a 2 lira diye birsey olamaz.
Takmissin Gurbetcinin gelirine, sanane kac para kazandigindan birseyin bir fiyati olur, irka dine dile yasadigin cografyaya gore fiyat degismez.
Sanki 2 bin euro alan adam kirasini masraflarini tl oduyor saniyorsun. O parayi alan adam ile Turkiyede asgari ucret alan adam ayni, farki yok, tek farki yasam kalitesi.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 18:18:31 Gönderen: Siddhartha »
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Kasım 2020, 17:51:44 »
Tabi ayrım hiç bir konuda doğru değil ama
Bu ayrımın geçerli sebepleri var.

Para birimimizin çok değer kaybetmesi ve yurtdışındaki arkadaşların bizden her anlamda 9 kat daha fazla kazanması ve alım güçlerinin daha yüksek olması bizim şartlarımıza göre.

Mesala 50 euro ya 1 kalıp beyaz peynir aldığınızı düşünsenize ya da 13 bin euroya 1 iphone
Yada 80 euroya 1 kilo et.  Veya 360 euroya bir depo benzin. Biz bunu yaşıyoruz kazancımıza göre burada

Paranız burada çok değerli o yüzden 2 bin euro saç için bence sizin için çok bir şey değil çalışan biri için  2 bin tl gibi tabi alım gücünüz bize göre daha yüksek olduğu için hadi 4 bin diyelim

Bu forumda bir çok arkadaş

3 bin tl maaşla çalışıp 10 bine 12 bine ekim yaptırıyor.

En başta dediğim gibi şartlar eşit olsaydı keske bu sorunları yaşamasaydık bu ayrım olmasaydı.

Sizlere de hak veriyorum ama inanın burada bizler kur farkları yüzünden inanılmaz zorluk çekiyoruz sizin çok uyguna aldığınız şeyler bizim için hayal burada o yüzden size karşı çok anlayışlı olmaya biliriz çektiğimiz bu sıkıntılara verin maruz görün bence aksi düşünceleri

Konu dışında bir de çoğu gurbetci fazla cimri burada paraları 9 kat değerli geliyorlar 3 kuruşun hesabını yapıyorlar kendi akraba çevrem öyle en azından.

Biz de burada her aldığımız ürünü nereyedeyse dövüZe endexli alıyoruz. Aradaki denge bu sekılde sağlanmaya çalışılıyor belkide.

Bir tek saç ekiminde şanslıyız sadece ondan dert yanan gurbetçi gördüm bırakında o kadar şanslı olalım:)

Ben yurt dışında bir su içsem restorantda 5 euro olsa 50 tl içmiş olurum. Artık yurt dışı tatilleride bizim için hayal oldu.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 18:07:13 Gönderen: ImPaLa »

ist34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 08 Kasım 2020, 23:48:11 »
asuman hanımın ücretini 8binden 15bine çıkardığı doğru mu? doğruysa eğer neredeyse %100 artış ile ücret ödeyip gitmek mantıklı mı?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 08 Kasım 2020, 23:56:59 »
koronavirüs   dolayı zaten insanlar   bir çok sıkıntısı var  indirim  yapılacağı yerde  100% zam  hiç   mantıklı  değil. .  Bu form sayesinde  yıldızları  parladi      Form konuları yokken günde 1 hasta alıyorlardı   şimdi  günde 2  hasta alıyorlar. 

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #23 : 09 Kasım 2020, 00:15:10 »
Arkadaşlar ben merak edip sordum, 15.000 sabit değil, farklı bir fiyat politikası belirlemiş Asuman hanım, bence greft sayısına ve yapılan işçiliğe göre makul fiyat gibi, mesela bazı yerlerde 1.500-2.000 grefte' de aynı parayı vermek zorunda kalabilirsiniz, Seçenekli bir Fiyat politikası olmuş, Bence İyi Gibi ama herkesin fikrine saygı duyarım yine.. |-onayisareti-|

Yeni Fiyatlar;

2.500 - 3500 greft 12.000 TL
4.000 - 4500 arası greft 13.000 TL
5.000 Greft 14.000 TL
5.500 ve üzeri 15.000 TL..

(^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Kasım 2020, 03:05:45 »
Acayip saçmalamışsın dostum, düzgün bir işte çalışan yabancı adamın 1 aylık maaşı 2000 euro. 
Türkiye’de yaşayanlar parayı ağaçtan toplamıyor asıl, bu forumda 8000 lirası olmayıp kötü ekim merkezlerine yönelen o kadar insan var ki, bir de sana önerim bir ara taksim, kapalıçarşı’ya git, bitki örtüsü yabancı ülkeden gelip saç ektirenler...
Hangi kafayla bu yorumu yaptın sen Türkiyede 800Tl kira veriyorsun, avrupadakide 800€ veriyor gelir gider birebirde aynı, sen 80-100 tl bilet parası veriyorsun akşam evdesin yurtdışındakiler 300- 600 € bilet + Hotel vb...

Ayriyeten ozaman Türkiyedilerden maaş kağıdı isteyip kazancına göre ücret alınsın bunu mantık?. 

Az bir fark alınır transfer, Hotel vb şeylerden dolayı bu normal ama ikibuçuk kat
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 04:58:36 Gönderen: Hintell »

samfisher

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 09 Kasım 2020, 20:33:32 »
Arkadaşlar ben merak edip sordum, 15.000 sabit değil, farklı bir fiyat politikası belirlemiş Asuman hanım, bence greft sayısına ve yapılan işçiliğe göre makul fiyat gibi, mesela bazı yerlerde 1.500-2.000 grefte' de aynı parayı vermek zorunda kalabilirsiniz, Seçenekli bir Fiyat politikası olmuş, Bence İyi Gibi ama herkesin fikrine saygı duyarım yine.. |-onayisareti-|

Yeni Fiyatlar;

2.500 - 3500 greft 12.000 TL
4.000 - 4500 arası greft 13.000 TL
5.000 Greft 14.000 TL
5.500 ve üzeri 15.000 TL..

(^_^)

Greft sayısına uyumlu fiyat belirlemek mantıklı sonuçta işçilik malzeme vs artiyor. Ama madem bu yönteme geçilecek, neden direk greft başı yapılmamış?
 2000 greft ekecek adam ne yapacak?
mesela bazi araliklar arasi orantılı degil.
5500 greft ile 6500 greft yapanin aynı ücreti ödemesindeki mantık ne?
Bana garip geldi  :D

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Kasım 2020, 22:15:24 »
Tabi ayrım hiç bir konuda doğru değil ama
Bu ayrımın geçerli sebepleri var.

Para birimimizin çok değer kaybetmesi ve yurtdışındaki arkadaşların bizden her anlamda 9 kat daha fazla kazanması ve alım güçlerinin daha yüksek olması bizim şartlarımıza göre.

Mesala 50 euro ya 1 kalıp beyaz peynir aldığınızı düşünsenize ya da 13 bin euroya 1 iphone
Yada 80 euroya 1 kilo et.  Veya 360 euroya bir depo benzin. Biz bunu yaşıyoruz kazancımıza göre burada

Paranız burada çok değerli o yüzden 2 bin euro saç için bence sizin için çok bir şey değil çalışan biri için  2 bin tl gibi tabi alım gücünüz bize göre daha yüksek olduğu için hadi 4 bin diyelim

Bu forumda bir çok arkadaş

3 bin tl maaşla çalışıp 10 bine 12 bine ekim yaptırıyor.

En başta dediğim gibi şartlar eşit olsaydı keske bu sorunları yaşamasaydık bu ayrım olmasaydı.

Sizlere de hak veriyorum ama inanın burada bizler kur farkları yüzünden inanılmaz zorluk çekiyoruz sizin çok uyguna aldığınız şeyler bizim için hayal burada o yüzden size karşı çok anlayışlı olmaya biliriz çektiğimiz bu sıkıntılara verin maruz görün bence aksi düşünceleri

Konu dışında bir de çoğu gurbetci fazla cimri burada paraları 9 kat değerli geliyorlar 3 kuruşun hesabını yapıyorlar kendi akraba çevrem öyle en azından.

Biz de burada her aldığımız ürünü nereyedeyse dövüZe endexli alıyoruz. Aradaki denge bu sekılde sağlanmaya çalışılıyor belkide.

Bir tek saç ekiminde şanslıyız sadece ondan dert yanan gurbetçi gördüm bırakında o kadar şanslı olalım:)

Ben yurt dışında bir su içsem restorantda 5 euro olsa 50 tl içmiş olurum. Artık yurt dışı tatilleride bizim için hayal oldu.

Çok doğru ve çok mantıklı bir özet olmuş...

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #27 : 09 Kasım 2020, 22:35:45 »
Greft sayısına uyumlu fiyat belirlemek mantıklı sonuçta işçilik malzeme vs artiyor. Ama madem bu yönteme geçilecek, neden direk greft başı yapılmamış?
 2000 greft ekecek adam ne yapacak?
mesela bazi araliklar arasi orantılı degil.
5500 greft ile 6500 greft yapanin aynı ücreti ödemesindeki mantık ne?
Bana garip geldi  :D

Valla, 2.000 greft zaten ortalama olarak pek tercih edilen bi sayı deği, o sayılarda açıklığa ekim yaptırmak mantıklı değil zaten, NW 1 de ne bileyim, illa yaptırmak isterse de bence ona da bi fiyat belirler bence merkez, 5.500 üstü zaten 6-7.000 lerde herzaman ekim yaptıranda pek yok ama o sayının üstüne çıkana da merkez göze alıyor demekki, Bilmiyorum bence alternatif seçeneğin çok olması farklı olmuş, ama bence güzel olacak.. ??? başka bi merkez yok galiba bu ilk oldu sanki, zaman gösterir, ben çoğu kişinin greft sayısına göre, işine geldiği gibi kullanır şeklinde düşünüyorum Ama bilmiyorum Yinede.. |-onayisareti-| 😂
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2020, 17:09:57 »
Valla, 2.000 greft zaten ortalama olarak pek tercih edilen bi sayı deği, o sayılarda açıklığa ekim yaptırmak mantıklı değil zaten, NW 1 de ne bileyim, illa yaptırmak isterse de bence ona da bi fiyat belirler bence merkez, 5.500 üstü zaten 6-7.000 lerde herzaman ekim yaptıranda pek yok ama o sayının üstüne çıkana da merkez göze alıyor demekki, Bilmiyorum bence alternatif seçeneğin çok olması farklı olmuş, ama bence güzel olacak.. ??? başka bi merkez yok galiba bu ilk oldu sanki, zaman gösterir, ben çoğu kişinin greft sayısına göre, işine geldiği gibi kullanır şeklinde düşünüyorum Ama bilmiyorum Yinede.. |-onayisareti-| 😂
Bence greft başı 3TL - 4TL gibi fiyat verip konuyu kapatabilirdi. Ama Asuman hanım 500ün katları gittiği için o detaya girmek istemedi sanırım

kel adayı88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 10 Kasım 2020, 22:53:08 »

katılmıyorum bana mesela 2000 civarı lazım ve estetik görünümü önemsiyorum. ayrıcana böyle ünlü merkezlerin neden hepsinde DHI tekniği yok acaba? daha mı zor onlar için DHI yapmak?

Facebook Twitter Instagram