Gönderen Konu: Organik Saç Bakım Yağı(10 farklı yağ)  (Okunma sayısı 3605 defa)

Blue

• Full Member
Ynt: Organik Saç Bakım Yağı(10 farklı yağ)
« Yanıtla #15 : 25 Aralık 2019, 22:55:19 »
Yağı kullanmaktan vazgeçtim bırakıyorum

Bugün kafamı yıkarken tırnaklarımla saçı kazıyınca kepekimsi beyazımsı şeyler geldi(Normalde kepek yok saçımda, ıslakken tırnakla kazıyınca oluyor bu aynı sorun sakal bölgemdede var). Bu aslında daha önceden yaşadığım bir sorun ama genellikle saçı 0 numarayla makineyle kazıyınca ilk yıkarken tırnakla saçı kazıyınca olan bir sorundu. Bugün tekrar görünce şaşırdım yani saçı keseli 1 hafta falan oldu çünkü. Kilo var ve son zamanlarda yağlı şeyler yiyorum belki kullandığım yağın suçu yok olacağı varmış bilemem ama yapacak birşey yok kullanmayacağım. Başka bir fark daha var yağı kullandıktan 1 gün sonra saçı yine şampuanlarken şampuanda SLS olmasına rağmen şampuan az köpürüyordu bu demek oluyor ki yağ etkisi hala devam ediyor. Yine son günlerde fazla yağlı vs yememden dolayı mı bilmiyorum ama 3-5 tane sivilce çıktı kafamda, daha öncede cıkıyordu ama son günlerde biraz fazla oldu

Yola sadece Priorin kapsül ve Priorin şampuan ile devam edeceğim(daha almadım kısa süre sonra alacağım bunları) buna destek olarak ilk 3 ay bitene kadar 2.5 mg biotine devam edeceğim
Priorin Kapsül'den fayda görürsem ilk 6 ay 2 tablet sonrasında ise 1 tablet kullanırım en az 2-3 yıl falan. Kapsülün faydası tepeden fotoğraf çekince belli olur bakalım tüyleşmiş saçları kurtaracak mı

Saçımı bugün yine kontrol ettim fotoğrafda. Tepe çok sık ama bir sürü tüyleşmiş saç var, saçları keseli 1 hafta falan oldu ve bazı saçlar daha uzun şuanda, bazıları daha kısa ve tüyümsü. Priorin'in bunların hepsini tekrar normal formuna sokacağını umut ediyorum

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2019, 13:18:45 »
Merhaba, bende bir hafta önce saç ektirdim saç ektirmeden önce zaman zaman aşağıdaki ürünü kullanıyordum sizce ekimden 1 ay sonra falan saçları korumak ve çabuk uzamasını sağlamak için kullanmalı mıyım ?

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2019, 13:23:12 »
Merhaba, bende bir hafta önce saç ektirdim saç ektirmeden önce zaman zaman aşağıdaki ürünü kullanıyordum sizce ekimden 1 ay sonra falan saçları korumak ve çabuk uzamasını sağlamak için kullanmalı mıyım ?
İçeriğinde neler var ona bakmak lazım ama şahsen ben riske atmam sac ekiminden sonra deri çok hassas, asidik özellikte olup da koklere zarar vermesin. Tabiki sen bilirsin güvenilir diyosan kullan.

Dekolte_KAFA

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2019, 13:35:00 »
200 TL şu an piyasa fiyatı daha önce almıştım ekim öncesi kullanıyordum.
Hemen değilde 1-2 ay sonra kullanmam sorun olur mu acaba ?
İçeriğinde (Hardal yağı, Sinameki ekstraktı, Biberiye yağı, Isırgan tahumu yağı, Lavanta yağı) var.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2019, 13:47:00 »
2 kere kullandığım yağdan mı(bıraktım geçenlerde) yoksa son zamanlarda yediğim yağlı şeylerden mi bilmiyorum ama son günlerde kafamda sivilce bombardımanı var resmen bu yüzden patlatıp duruyorum. Yüzümde yok sadece saçlı alanda
2.5 mg Biotin kullanıyorum uzun zamandır ama bundan olduğunu sanmıyorum son günlerde oldu çünkü sivilce

Eczaneden eskiden yine saçımda sivilce için kullandığım Cleocin T %1 sivilce ilacını tekrardan alıp kafama heryerine süreceğim. Sivilce için süper bir ilaçtı yine kullanacağım bakalım

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2022, 11:10:58 »
_DHT baskılayan yağlar
üzüm çekirdeği yağı
Biberiye yağı
Çay ağacı yağı
Saw pametto özü
Isırgan otu yağı
Kabak çekirdeği yağı
Yeşil çay yağı
_Kan dolaşımını artırıcı yağlar
Nane yağı
Ada çayı yağı
_Taşıyıcı yağlar
Jojoba
Badem
Zeytin
Hindistan cevizi
Argan
_PGD2 baskılayan
Hint yağı

Önemli olan doğru karışmı yapmak demek istedim yağların komedojenik seviyesi basitçe komedojenik olan yağlar gözenekleri tıkar yani saç derisine sürülmez saç uçlarına uygulanır.

Uzun vadede 6 ay gibi sürede saç hacminde ve yoğunlugunda artışlar saptanmış tır.

Yağların tek eksi yönü uygulamasinin zor olması ve baş bölgesinde uygulandıktan sonra yaşam fonksiyonlarini kısıtlaması

Finesterid ve minoxidil gibi maddelerin yan etkilerinden çekinenler için uygun bir tedavi

Kendim bir karışım yapsam

+DHT icin biberiye ve çay ağacı yağı üzüm çekirdeği

+Kan dolaşımı için nane

+PGD2 için Hint yağı üzüm çekirdeği yağı

+Taşıyıcı olarak Argan yağı

Facebook Twitter Instagram