Yağı kullanmaktan vazgeçtim bırakıyorum
Bugün kafamı yıkarken tırnaklarımla saçı kazıyınca kepekimsi beyazımsı şeyler geldi(Normalde kepek yok saçımda, ıslakken tırnakla kazıyınca oluyor bu aynı sorun sakal bölgemdede var). Bu aslında daha önceden yaşadığım bir sorun ama genellikle saçı 0 numarayla makineyle kazıyınca ilk yıkarken tırnakla saçı kazıyınca olan bir sorundu. Bugün tekrar görünce şaşırdım yani saçı keseli 1 hafta falan oldu çünkü. Kilo var ve son zamanlarda yağlı şeyler yiyorum belki kullandığım yağın suçu yok olacağı varmış bilemem ama yapacak birşey yok kullanmayacağım. Başka bir fark daha var yağı kullandıktan 1 gün sonra saçı yine şampuanlarken şampuanda SLS olmasına rağmen şampuan az köpürüyordu bu demek oluyor ki yağ etkisi hala devam ediyor. Yine son günlerde fazla yağlı vs yememden dolayı mı bilmiyorum ama 3-5 tane sivilce çıktı kafamda, daha öncede cıkıyordu ama son günlerde biraz fazla oldu
Yola sadece Priorin kapsül ve Priorin şampuan ile devam edeceğim(daha almadım kısa süre sonra alacağım bunları) buna destek olarak ilk 3 ay bitene kadar 2.5 mg biotine devam edeceğim
Priorin Kapsül'den fayda görürsem ilk 6 ay 2 tablet sonrasında ise 1 tablet kullanırım en az 2-3 yıl falan. Kapsülün faydası tepeden fotoğraf çekince belli olur bakalım tüyleşmiş saçları kurtaracak mı
Saçımı bugün yine kontrol ettim fotoğrafda. Tepe çok sık ama bir sürü tüyleşmiş saç var, saçları keseli 1 hafta falan oldu ve bazı saçlar daha uzun şuanda, bazıları daha kısa ve tüyümsü. Priorin'in bunların hepsini tekrar normal formuna sokacağını umut ediyorum