Gönderen Konu: Organik Saç Bakım Yağı(10 farklı yağ)  (Okunma sayısı 3604 defa)

Blue

• Full Member
Organik Saç Bakım Yağı(10 farklı yağ)
« : 17 Aralık 2019, 14:53:03 »
Geçenlerde aldım bu ürünü ve bugün kullanmaya başlayacağım bakalım nasıl olacak. Tepedeki uzamayıp kısa kalan saçlara vs faydası olacak mı merak ediyorum
Prof Saracoglu'nun ürünü, 100gr. İçeriği ve kullanımı sitesinde böyle yazmışlar

İçeriğinde Çörekotu Yağı, Zeytinyağı, Susam Yağı, Jojoba Yağı, Ceviz Yağı, Badem Yağı, Defne Yağı, Buğday Yağı, Ayçiçeği Yağı, Isırgan Yağı bulunmaktadır.
Islak ya da nemli saça ve saç derisine masaj yapılarak uygulanmaktadır.
Haftada maximum iki kez kullanımı önerilmektedir.
Paraben ve GDO bileşenleri içermez.

Kullanan olduysa yorumunu paylaşabilir

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Organik Saç Bakım Yağı(10 farklı yağ)
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2019, 13:41:31 »
bu yağ karışı özellikle erkekler içinmi yoksa kadınlar düşünülerekmi yapıldı acaba.bana göre içinde hint yağı,hindistan cevizi yağı ve özellikle biberiye yağı olsaydı çok daha iyi olurdu.

banasor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2019, 13:51:05 »
Mrb, kullandıktan sonra sonucu burdan paylaşırmısınız. Faydası oluyorsa bizdr kullanalım

Blue

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2019, 16:26:50 »
@Moraless Evet hint yağını falan ben de biliyorum, bu yağları tek tek de alabilirdim ama pahalıya geliyor ozaman. Ben de hazır karışık yağlı bir karışım alayım dedim

@banasor, yakında Priorin diye bir ürüne başlayacağım inşallah. Faydası olsa bile bu yağlardan mı olacak yoksa Priorin'den mi bilemeyiz ki

Blue

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2019, 16:42:11 »
Bu arada internette böyle çok yağ karışımı var
Mesela Arifoğlu markası var içinde farklı farklı yağlar var. Hint yağı var, Papatya yağı var sanırım

Her markanın içeriğindeki yağlar değişik yani

Blue

• Full Member
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2019, 21:14:48 »
Yağı dün kullanacaktım ama işim çıktı kullanmadım ve bugün ilk kez kullandım az önce
Yarım saat bekletin yazıyor yarım saat beklettim bonesiz ve yıkadım. Beklediğimden daha kolay arındı kafadan. Şampuanı sürdüm yaklaşık 1 dakika beklettim ve iyicene duruladım hemen çıktı yağlar kafadan
2 sağa, 2 sola, 2 arkaya, 4 tepeye toplam 10 kere sıktım. 10 sıkma 2mg etse(tahminimce böyle ama belki daha fazladır bilmiyorum)
Haftada 2 kere kullanılcakmış en fazla, ozaman ayda 8 kere kullanılcak ve 16gr ediyor. Şişe 100gr yani ortalama 6 ay gitmesi lazım bir şişenin

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2019, 21:29:59 »
Sac derisini yaglandiriyo mu yıkadıktan sonra?

Blue

• Full Member
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2019, 21:40:19 »
Sac derisini yaglandiriyo mu yıkadıktan sonra?

Yıkadım kuruladım ve şuanda elimi kafamda gezdiriyorum neredeyse kupkuru, beklediğimden daha güzel arındı kafadan

Saç da şuanda 0 numara, dün makinenin 0 numarasıyla kazıttım ve kısa süre sonra Priorin kapsül ve Priorin şampuana geçmeyi bekliyorum. Fayda görürsem çok uzun süre kullanacağım inşallah bunları ama yağı bilemem, 1 şişeyi bitiririm muhtemelen 6 ay ama sonra kullanmaya devam edermiyim bilmiyorum bakalım gelişmeler nasıl olacak

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2019, 21:43:40 »
Yıkadım kuruladım ve şuanda elimi kafamda gezdiriyorum neredeyse kupkuru, beklediğimden daha güzel arındı kafadan

Saç da şuanda 0 numara, dün makinenin 0 numarasıyla kazıttım ve kısa süre sonra Priorin kapsül ve Priorin şampuana geçmeyi bekliyorum. Fayda görürsem çok uzun süre kullanacağım inşallah bunları ama yağı bilemem, 1 şişeyi bitiririm muhtemelen 6 ay ama sonra kullanmaya devam edermiyim bilmiyorum bakalım gelişmeler nasıl olacak
Fin kullaniyomusunuz ya da herhangi bir dht blocker?

Blue

• Full Member
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2019, 21:58:25 »
Fin kullaniyomusunuz ya da herhangi bir dht blocker?

Fin hiç kullanmadım ve kullanmam, olası yan etkilerinden dolayı
Heralde 1 sene oldu bırakalı bir ara 5 ay falan Xpecia, 10-12 ay falan da Hairforte kullandım ama beklediğim etkiyi göremedim bıraktım çoktan. Yani bunları test ettiğim için bunlarıda kullanmam bidaha

Kafada kel bölge yok şuan full saç var ama bir sürü tüye dönüşmüş saç var, saçlar uzayınca buralarda saç olmasına rağmen tepede seyreklik oluyor
Bakalım bu yağ, priorin kapsül, priorin şampuan ile nasıl bir gelişim olacak 3 ay ve 6 ay sonra

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2019, 22:00:32 »
Fin hiç kullanmadım ve kullanmam, olası yan etkilerinden dolayı
Heralde 1 sene oldu bırakalı bir ara 5 ay falan Xpecia, 10-12 ay falan da Hairforte kullandım ama beklediğim etkiyi göremedim bıraktım çoktan. Yani bunları test ettiğim için bunlarıda kullanmam bidaha

Kafada kel bölge yok şuan full saç var ama bir sürü tüye dönüşmüş saç var, saçlar uzayınca buralarda saç olmasına rağmen tepede seyreklik oluyor
Bakalım bu yağ, priorin kapsül, priorin şampuan ile nasıl bir gelişim olacak 3 ay ve 6 ay sonra
Anladım, inşallah faydasını gorursunuz. Özellikle yağın sonucunu merak ettim ben. Burada ara ara paylaşırsanız biz de faydalanırız.

Stark

• Full Member
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2019, 22:23:26 »
Dermaroller ile birlikte kullanırsanız daha iyi olur hocam

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2019, 12:21:00 »
Ben bir dönem kullandım bu yağı, memnun kalmadım açıkcası. İlk bakışta içerisindeki zengin karışım kulağa hoş gelsede zamanla kökleri tıkayıp dökülmeye neden oluyor sanırım. Sonrasında aynı markanın argan yağını aldım ve çok memnun kaldım. Önerim aynı markanın argan yağı olacaktır.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2019, 12:33:44 »
Ben bir dönem kullandım bu yağı, memnun kalmadım açıkcası. İlk bakışta içerisindeki zengin karışım kulağa hoş gelsede zamanla kökleri tıkayıp dökülmeye neden oluyor sanırım. Sonrasında aynı markanın argan yağını aldım ve çok memnun kaldım. Önerim aynı markanın argan yağı olacaktır.

Faydalı olur mu bilmem ama gözenekleri tıkayacağını düşünmüyorum. 3-4 sene önce hint, jojoba falan tek tek alıp karıştırıp kullanmıştım uzun süre ve gözenekler falan tıkansaydı saç kalmazdı

Zaten bunu ek destek için aldım. Asıl tedavim priorin kapsül ve priorin şampuan olacak, fayda görürsem kapsülü enaz 2-3 yıl kullanırım sanırım. Bu yağı ise şişe 6 ay gidecek hesabıma göre, 6 ay sonra muhtemelen bırakacağım ve devam etmeyeceğim

Hiçbirinden fayda göremessem saç ekim seçeneği devreye girer

Zeki

• Full Member
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2019, 18:00:31 »
Saç ekiminden sonra kullanırsak zararlı olurmu? Şuan 7.aydayım

Facebook Twitter Instagram