Saç Ekimi Sonuçları
İlhan hocanın yanına ne sıklıkla gittiniz ilk yıkamadan sonra
8,5 aylık resimlerim,üstlerde daha çıkış olur mu? yoksa finalde miyim:((
artık çıkış olacağını pek sanmıyorum hocam ama kökler daha sağlam tutunup kalınlaşır olgunlaşır ve daha kapatıcı hale gelir.... saç stilin zamanla daha oturur vs vs bu tarz şeyler yaşarsın... ama bence şu anki görüntüde çok güzel zaten güle güle kullan yeni saçlarını : )
Bence bu ekim gayet güzel olmuş yani ekilen çıkmış hiç değilse bilemiyorum bundan fazla ne yapılabilir, bir tek vertex biraz seyrek kalmış o kadar benim görüşüm bu.
hayırlı olsun. ön çizginin hemen arkasına yapılacak sıklaştırma işlemiyle daha da güzel olur.bir veya iki ay öncesine ait fotoğrafların varsa onları da paylaşırmısın.
Alıntı yapılan: fluhayat - 17 Nisan 2016, 19:07:57hayırlı olsun. ön çizginin hemen arkasına yapılacak sıklaştırma işlemiyle daha da güzel olur.bir veya iki ay öncesine ait fotoğrafların varsa onları da paylaşırmısın.teşekkür ederim, herkesin güzel saçlara kavuşması dileği ile inşaallah, insanın kaybettiği bir şeyi yeniden elde etmesi güzel, kıymetini daha iyi anlıyorsunuz..6. ay fotolarını ekliyorum 2,5 ayda çok ciddi bir değişim yaşamışım resimlere bakınca anladım...