Selam
Operasyon tarihi 29.07.2015, 3.300 greft ekim yapıldı.
Forumlar aracılığı ile İlhan Bey i tanıdım ve görüştüm, ikili görüşmeden sonra başka bir doktor arama ihtiyacı hissetmedim, müthiş bir rahatlıkla operasyona ok dedim. İnsani yönü güçlü bir insan İlhan Bey, olaya çok ticari bakmıyor, hastasını mutlu edecek bir yaklaşım sergiliyor. Örneğin ben fiyatı internet üzerinden gönderdiğim resimler neticesinde kendisinden aldım, operasyon günü geldiğinde kafayı kazıyınca daha fazla grefte ihtiyaç duydu ve anlaştığımızdan daha fazlasını bir fark talep etmeden ekti, ekstra olarak kafamdaki benleri de aldı ve yüzünde hiç bir memnuniyetsizliğe şait olmadım.
Greft alımlarını bizzat kendi yapıyor, daha sonra ekim için diğer personeli devreye giriyor, fakat operasyon sonuna kadar belirli aralıklarla gelerek kontrollerini yapıyor ve operasyonun bütün evrelerinde yanınızda oluyor..
İşinin ehli olduğunu düşünüyorum, sonucun da iyi olacağını umud ediyorum (inşaallah). Bütün süreci Allah (C.C.) nasip ederse sizlerle paylaşacağım, uzun bir süreç ve sabır gerektiriyor.
Operasyon sonrasında ağrılarım olmadı, sırtüstü yatma zorunluluğu en sıkıcı dönem, greft alınan bölge üzerine yatarak güzel uykular hayal etmeyin
2-3 gün sonra şişliklerim oldu onlar da yine 2-3 gün içerisinde geçti. Şapkayı bir şey olur korkusuyla çok rahat giyemiyorsunuz bu nedenle ben 10 gün evden çıkmadım, görüntü çok hoş olmuyor.
Öncesi ve sonrası resimleri ekledim resim altlarında hangi güne ait olduğu yazıyor.