Merhaba arkadaslar..
Yaş 29 bu yaşa kadar saç ile ilgili ne varsa kullandım. 20 yasindan itibaren Dökülme yavaşlar diye bir umut 5 sene bioxcin şampuan kullandım. 2 sene minoxcil kullandım bir müddet faydası oldu ama bırakınca minoxcilin bana bıraktığı emanet saçlar dokulup gitti. Sonra piyasa bir prp Mezoterapi muhabbetini sormaya Dermatoloji gittim dedi saçlar hacimlenir tamam dedik 3 prp 10 mezo yaptırdım oda bırakınca gitti. Velhasıl kimse benim Ayranım ekşi demedi umut satıp para kazandılar.baktım bu işlerin sonu yok 1 ay önce ekime karar verdim ve 25 kasımda Zekeriya hocaya saç ektirdim.
Çevremdekiler 2 sene bekle tamamı dokusun dediler ama bana mantıklı gelmedi.
Zekeriya hoca ile konuştuk ve öndeki saçlar ilerde dokulecegi icin yok sayarak bir planlama yaptı. Benim kafamdaki ön cizgi ile zekerya hocanın dusundugu on çizgi ayniydi.on çizgi belirlendikten sonra
Ekim işlemine gelince daha önceden prp den iğne konusunda tecrübeli olduğumdan onun acısının yanında hiç birşey, bir sıkıntı yaşamadım.lokal Anestezi ve gref toplama işini leyla hanim gref alım ve ekim işini Zekeriya hoca yaptı. Ekimden sonraki gün biraz şişme oldu oda bu işin tuzu biberi artık. Bundan sonrası sabır inşallah hayırlısı olur.