Hocam cogu ekimci garantiye gidiyor ve ilac oneriyor, belki de bak kullanmadin ondan cikmadi tarzi bise icin olabilir veya alinan donorler DHT ye basklidir diye de olabilir. Ama uzun vade kullanmak bence de mantiksiz. cunku soyle, bu sac ekimi kac senedir var, ornegin uzun donem bu ilaclari kullananlar 60 70 li yaslarda bobrek karaciger nolacak ?
Atiyorum sac ekiminin ektikisini 70 den 80 e cikariyorsa belki de degmez ama bu kisisel gorustur.
Onun disinda ben tamamen dogali savunuyourm bademcik ameliyatindan sonra agri kesici bile almamistim(tabi ki de cok agrimamisti ama demek istedigin zorunlu olmadikca ilac kullanmaktan kaciniyorum)
Eminim etkisi oluyordur ama aradaki fark ne kadar o onemli, bunun icin sirf ayri bir arastirma grubu olusturulmasi gozlenmesi gerekri
Yillarca zinko ve bioxin etc kullanmistim hic bir etkisini gormemistim. Keske o paralarla hisse senedi falan alsaymisim simdiki ekim bedavaya olurdu
bir cok ilacin gunumuzde de reklam olduguna inaniyorum , orn 2-3 kez dis fircalama dahil.