Gönderen Konu: Koray Erdoğan 3400 Greft 20 Temmuz 15  (Okunma sayısı 92885 defa)

uA_bartin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan 3400 Greft 20 Temmuz 15
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2015, 22:56:11 »
ailem onay verse yarın başlayacağım ama ailem kesinlikle hyr dio onları da kkıramıyorum ne yapsam acaba?

Saclarini koruman icin üc secenegin var. Finasteride, Dutasteride ve RU58841 gerisini unut. Finasteride ilk basta dene. Bunu yan etkisiz kullanan milyonlarca erkek var Koray hocada kullaniyor. Senin ilersi icin donor bölgeni koruman cok önemli. Yan etkileride durmadan kafana takarsan yan etkisini kesin görürsün. Vitamin ilaci yutuyormus gibi düsüneceksin. Ciddi yan etki gördügündede aninda birakacaksin. Ama en az bir iki ay dene derim.

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2015, 23:04:24 »
Abi Finasteride basladiginda saclarin Norwood siniflandirmasina göre ne durumdaydi?
Başladığımda yanlarda ufak açılmalar vardı, norwood 2- 2A diyebilirim.

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2015, 23:58:36 »
15 gün  sonra yanına konazolda kullanabilirsin haftada 1 defa yeterli bence ilaçların zaten iyi bende finas kullanyrm cok sükür yan etki görmedim baslarda testislerde agrı cektim bi kac gün ve menide şeffaflasma oldu ama gecti o da belki psikolojiktir blmyrm 

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2015, 00:11:07 »
15 gün  sonra yanına konazolda kullanabilirsin haftada 1 defa yeterli bence ilaçların zaten iyi bende finas kullanyrm cok sükür yan etki görmedim baslarda testislerde agrı cektim bi kac gün ve menide şeffaflasma oldu ama gecti o da belki psikolojiktir blmyrm 

Kullandığım Revita şampuan içeriğinde Ketoconazole var, ben de 925 ml. en büyük boy aldım çok daha ucuza geliyor (6 ay falan yeter gibi). Merak edenler için Revita Şampuan içeriği: Apple Polyphenol (Procyanidin B2 & C1), Copper Peptides, Spin Traps, Ketoconazole, Rooibos, MSM, Caffeine %4, Carnitine Tartrate, Amino Acids, Emu Oil, Biotin. Finas. yan etkisi görmemen iyi haber.

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Ağustos 2015, 00:18:01 »
O güzel sampuan kafeinde var hem . Bende sebamed antihairloss kullanyrm kafein icerikli .

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos 2015, 00:20:39 »

Kullandığım Revita şampuan içeriğinde Ketoconazole var, ben de 925 ml. en büyük boy aldım çok daha ucuza geliyor (6 ay falan yeter gibi). Merak edenler için Revita Şampuan içeriği: Apple Polyphenol (Procyanidin B2 & C1), Copper Peptides, Spin Traps, Ketoconazole, Rooibos, MSM, Caffeine %4, Carnitine Tartrate, Amino Acids, Emu Oil, Biotin. Finas. yan etkisi görmemen iyi haber.

Hocam Revita şampuanın kralı ancak işte çok pahalı , ekonomik açıdan iyi olanların tercih etmesi gereken ilk şampuan..

Revitayla tanışmadan önce kullandığınız şampuanlara oranla , Revita'nın hissedilir farkı ne oldu ?
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Ağustos 2015, 00:21:56 »
Ben de sebamed antihairloss almıştım sonra araştıra araştıra Revita'da karar kıldım, hatta bağdat caddesinde adamların merkezini bulup gidip yerinden aldım, sonra sebamedi kardeşime verdim :D Sebamed'de ph değeri v.s. ile iyi seçim bence.

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Ağustos 2015, 00:24:59 »
Revitanın icerigini begendim valla . Ya sampuanın etkisi az zaten önemli olan kòklerin tutması sampuan sadece temizler saçı  köklere etkisi azdır sınırlıdır 2 dk kafamzda bekletiyoruz zaten :)

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Ağustos 2015, 00:28:35 »

Hocam Revita şampuanın kralı ancak işte çok pahalı , ekonomik açıdan iyi olanların tercih etmesi gereken ilk şampuan..

Revitayla tanışmadan önce kullandığınız şampuanlara oranla , Revita'nın hissedilir farkı ne oldu ?

925 ml. si 275 tl. 6-7 ay gidiyor saç ektiren insan için verilemeyecek para değil bence :) Revita'yı kullanmaya başlayalı 12-13 gün oldu, saç derisini rahatlattığını hissediyorum, hoş bi kokusu var, bir de sahiden özel bi şampuan kullanma hissiyatının plasebo etkisi var diyebilirim. Bu arada kimse şampuandan fazla birşey beklemesin (saç çıkarma v.s. gibi).

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Ağustos 2015, 00:32:18 »
Revitanın icerigini begendim valla . Ya sampuanın etkisi az zaten önemli olan kòklerin tutması sampuan sadece temizler saçı  köklere etkisi azdır sınırlıdır 2 dk kafamzda bekletiyoruz zaten :)

Aynen fazla bişey beklememek lazım şampuandan, sen 2 dk deyince aklıma geldi revita kullanımında yıkarken ilk kafada 1-2 dk. bekletip duruluyorsun sonra bida kafayı şampuanlayıp 3-4 dk. bekletmen tavsiye ediliyor. Belki bişeyler geçiyodur köklere :D

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Ağustos 2015, 00:38:08 »
Aynen inşallah etkisi oluyordur :)) kafeinin bizzat etkisi var zaten icerigi gayet iyi gercekten .

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2015, 12:30:46 »
Dönor bölgen harika toparlanms bence masallah
[/quote

7-8 yıl önce başka biyerde 1600 greftlik bir ekim yaptırmama rağmen :D

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2015, 12:31:48 »
Senin dönor o zaman aslan yelesi maşallah :)

Pardon21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2015, 12:43:55 »
Haberim var olmaz mı :)) finası kullaniyorum suanda onun sonucuna odaklanmışım ileriki zamanlarda kullanmayı düsünüyorum o karışımı hem pratik hem ucuz :)

Facebook Twitter Instagram