Saç Ekimi Sonuçları
Neden Koray Erdoğan a saç ekimi yaptıran kişilerin ilk fotoları aynı format ta ? Hepsimi aynı fotoğraf makinesine aynı ışıklı ortama sahipler anlamadım.Hasan-Kelevra ve dryasin bu üç kişinin ilk fotolarına dikkat ettiniz mi ?
Bir tane foto var sadece kardesim o da pek iyi degil daha net foto varsa gormek istiyoruz ekim oncesini
Alıntı yapılan: bilal_350 - 10 Ocak 2016, 16:57:34Bir tane foto var sadece kardesim o da pek iyi degil daha net foto varsa gormek istiyoruz ekim oncesiniAynen bende aynisini yazacaktim. Koray Erdoganin islak sacla cektigi fotograflar yaniltici oluyor. NW2li kafa NW5mis gibi duruyor. Önden cekilmis ekim öncesi bir fotograf bulabilirsen seviniriz abi. Ayrica Finasterid saclarini iyi korumus. Ailede sac durumu nasil acaba? Ben 21 yasimda basladim bu ilaca o yüzden senin Proscarla tecrübelerini merak ediyorum.Ekiminde süper olmus
arkadaşlar başka bir konudaki bir mesajda Koray hocanın Finasterid kullanımını şart koştuğunu okudum. acaba gerçekliği varmı bunun?
Alıntı yapılan: temürmelik - 16 Ocak 2016, 03:03:01arkadaşlar başka bir konudaki bir mesajda Koray hocanın Finasterid kullanımını şart koştuğunu okudum. acaba gerçekliği varmı bunun?Evet cogu hastada sart koyuyor. Yasina ve dökülme sekline bagli.
Koray hoca manuel alim yapiyor ama ekimi normal bicaklami yapiyor yoksa hlc deki gibi iyneli sistemmi kullaniyo bilgisi olan arkadaslar varmi?