Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Forever1600 - 13 Nisan 2018, 21:59:55Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 21:38:35Forever sen simdi ekşm yaptırmazmıssın zaten sölesek de istemezsın zaten:))))Bunu ileri bi tarihe al üstad şimdi saç ektirsem ne olcak ya saç dökülmem hızlanırsa o yüzden gerek Yok 😊Olurya rica ederiz ) hayırlı olsunda zamanı önemli degil forever daha yaş olarakta çok gençsin.
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 21:38:35Forever sen simdi ekşm yaptırmazmıssın zaten sölesek de istemezsın zaten:))))Bunu ileri bi tarihe al üstad şimdi saç ektirsem ne olcak ya saç dökülmem hızlanırsa o yüzden gerek Yok 😊
Forever sen simdi ekşm yaptırmazmıssın zaten sölesek de istemezsın zaten:))))
Hintell İnanılmaz mutlu oluyorum sen paylaşım yapınca bence hiç uzatma böyle kalsın çok doğal ve orjinal kimse bu saç ekimi diyemez Benim en çok üzerinde durduğum doğal olması saç mı ektirdin denmesini istemiyorum maşallah darısı başımıza artık.
hintell seni instagramdaki videolarından görerek buraya geldim bir hevesle ama şöyle bakıyorumda senin gibi sonuç alan nerdeyse yok gibi bir şey .Ne yapacağız biz şimdi koray erdoğanada gücümüz yetmiyor varmı bir tavsiyen..
masallah diyelim gercekten....benimde her günüm ayri bir stresle geciyor, nekadarda kendimi koray hocaya motive etsemde , zaman cok zor geciyor.
Adminim Harika olmuş gerçekten yalnız şunada parmak basmak lazım.Ekim dışında kendinizde çok güzel bakmışsınız saçlarınıza
Saçlar uzamaya devam ediyor ve hızlı uzuyor.. Zaman geçtikçe saçlar çok güzel şekil almaya başladı Koray hocanın kanal açarken yön verme tekniğinden olduğunu düşünüyorum saçlarımı taramasam bile çok güzel bir şekilde duruyor saçlar sanki fön çekilmiş taranmış gibi hangı yöne yatırsam çok tatlı bir şekil alıyor. Uzun zamandır Saçlarımı taramaya gerek duymuyorum sadece elimle düzetlmem yetiyor istediğim sekli alması için Daha önce saçlarım dökülmeden önce bu kadar güzel şekilde kalmazdı saatlerce ayna karşısında ugrasırdım ve asla bu sekılde güzel bir model veremezdim saçlara nerdeyse dökülüp ektirdiğime sevinir durumdayım.Zaman geçtikçe gözlemlediğim durumlardan biri de bu aslında çok önemli bir husus.Bu arada bayrakda arkadamda güzel çıkmış:) günün anlam ve önemine vurguda yapalım 23 nisan ulusal egemenlik bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.
hintell hocam bu saçlara makale yazılır , şuana kadar gördüğüm en iyi ekim diyebilirim
Alıntı yapılan: Hintell - 23 Nisan 2018, 16:28:54Saçlar uzamaya devam ediyor ve hızlı uzuyor.. Zaman geçtikçe saçlar çok güzel şekil almaya başladı Koray hocanın kanal açarken yön verme tekniğinden olduğunu düşünüyorum saçlarımı taramasam bile çok güzel bir şekilde duruyor saçlar sanki fön çekilmiş taranmış gibi hangı yöne yatırsam çok tatlı bir şekil alıyor. Uzun zamandır Saçlarımı taramaya gerek duymuyorum sadece elimle düzetlmem yetiyor istediğim sekli alması için Daha önce saçlarım dökülmeden önce bu kadar güzel şekilde kalmazdı saatlerce ayna karşısında ugrasırdım ve asla bu sekılde güzel bir model veremezdim saçlara nerdeyse dökülüp ektirdiğime sevinir durumdayım.Zaman geçtikçe gözlemlediğim durumlardan biri de bu aslında çok önemli bir husus.Bu arada bayrakda arkadamda güzel çıkmış:) günün anlam ve önemine vurguda yapalım 23 nisan ulusal egemenlik bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.Her serefinde şaşırtıyosun hintell abi maşallah çok güzel be anasını satayım aşık olduğum kız kadar güzel abi saçların:s