Saç Ekimi Sonuçları
eyvallah dostum... saçların da maşallahı var
Hazır konu güncelenmişken fotograf paylaşayım. Anlık çektim Saçlar uzamaya başladı
Ben 18 yaşımda saçlarım hiç dökülmemişken bu kadar saçım yoktu bu nasıl bir sıklık 😄😄 ara makas yapıyor mu senin berber??
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 17:39:42Hazır konu güncelenmişken fotograf paylaşayım. Anlık çektim Saçlar uzamaya başladıFevkaladenin fevkininde fevkinde üstad 😊
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 17:39:42Hazır konu güncelenmişken fotograf paylaşayım. Anlık çektim Saçlar uzamaya başladı o ne ya saçlar fışkırmış resmen maşallah. Dökülmeden önce de böyle gür ve dik miydi?
Alıntı yapılan: Forever1600 - 13 Nisan 2018, 19:09:45Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 17:39:42Hazır konu güncelenmişken fotograf paylaşayım. Anlık çektim Saçlar uzamaya başladıFevkaladenin fevkininde fevkinde üstad 😊Eyvallah kardesim senın saçların üstüne ekim daha iyi olur benden:) ben açıklık fazlaydı
Boyle bir ekim yok olabileceginin en iyisi hintell )) allah nazarlardan saklasin kardes masallah diyelim
Forever sen simdi ekşm yaptırmazmıssın zaten sölesek de istemezsın zaten:))))
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Nisan 2018, 21:38:35Forever sen simdi ekşm yaptırmazmıssın zaten sölesek de istemezsın zaten:))))Bunu ileri bi tarihe al üstad şimdi saç ektirsem ne olcak ya saç dökülmem hızlanırsa o yüzden gerek Yok 😊