Merhabalar saçlarınız gerçekten çok güzel olmuş linkinizi kızlar sözlüğünde gördüm.
Kardeşim için ekim düşünüyoruz kendisi biraz tez canlı ve bu konuda bilgimiz yok
çok büyük sorun haline getirdi bu durumu bende olumsuz bir durum yaşamaması adına araştırmaya karar verdim.
çevremde problem yaşayan saç ektirmiş bir kaç arkadaşım bulunmakta ben görüntü olarak hiç beğenmedim durumlarını kendileride pişman kardeşimin bu şekilde sorun yaşamasını istemiyorum
20 yaşında sizce erkenmi saç ekimi için sadece ön bölgesınde açılma var
nasıl bir yol izlememiz gerek?
Tavsiyede bulunucak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.
Teşekürler her saçı dokulen insanın olduğu gibi kardeşinizinde bu problemi yaşayıp sorun haline getirmesi cok normal 20 yaşında bir genç için saç dökülme durumuna ilerlemesine göre degişir durum bende öncesinde kötü bir tecrübe yaşadım hatalı bir saç ekimi gerçekten bu problem ile boguşan bir insanın bu şekilde olumsuz bir durum yaşaması çok kötü kardeşinize destek olup yardım etmeye çalışmak ile iyi yapmıssınız çünkü bu konuda bilgisi olmayan biri için saç ekimi toz pembe bir rüyadır.
Kardeşinizi foruma yönlendirirseniz burak arkadaşımın da söylediklerine katılıyorum burda paylaşım yaparsa kendisine destek oluruz onun dışında ekime uygun olması bu yaşta biraz da dökülme şekli dökülmenin ilerki aşamalarda ne kadar artacağı ile alakalı eger bunları karşılayacak bir donör kapasitesi varsa ensenin üst kısmındaki bölge.. bu bölge hesaplanır ilerki dökülme tipine göre kapasite en doğru şekilde kullanılabilir ben saç ekımımden çok memnunun size doktoruma gitmenizi önerebilirim ekim yaptırmaktan ziyade bilgi almak için koray hoca kardeşinizin yaşını değerlendirerek size dürüstce ne yapılabilir yada beklenmesimi gerek şeklinde yönlendirebilir kendisini araştırmanızı tavsiye ederim iyi günler.
Teşekür Hintell yazılarını dikkate aldığıma emin olabilirsin.
Size Özel mesaj atmayı denedim ama yogunluktan dolayı problem olduğunu belirtmişsiniz.
Umarım kardeşimde sizin kadar şanslı olur bu konuda.
priorin kapsül aldım kendim için öneride bulunduğunuzu okudum
kadınlar içinde gayet faydalı parlaklık ve canlı saçlar için iyi günler dilerim.