hintell hocam bişey sormak istiyorum bu sizin ikinci ekiminiz sanırım. ilk ekimde kaç greft ekilmişti? bide ikinci seanstan önceki donör kontrolünde total donor kapasiteniz ne çıktı? yani koray hoca 3621 grefti almadan önce kafanızda toplam ne kadar greft kalmıştı ?
İlk ekim 2200 greft... Koray hoca ile ilk görüşmemde donör çok sağlammmış keşke dokunmasalardı 9500 kapasiten varmış ama suan 7300 kalmıs benim kullanabılecegim dedi 15 dakika inceleme hesap vs yaptıktan sonra. Eger daha önce alım olmasaydı ortalamanı çok daha yüksek tutabılır çok daha sık bir görüntü elde ederdim dedi. Gene sık olduda ilk alımın etkilerinden gene nasibizi ortalama bakımından aldık 2.15 yani 2.35 olabilirdi gerçi şuanki halimden daha fazla ne kadar memnun kalabilirdim onuda bilmiyorum gerekte yok zaten
Koray hoca almadan önce ben donörü kısa kestirince kötü görünürdü hoca eşitledi suan donörde şükür sorun yok eşit her yer ve belli olmuyor. Eşitlikte şu demek misal bazı bölümlerden 30 almıslar bazılarından 10 bazılarında 25 greft vs.. bunları tespit edip her yeri dengelemek.
Tabi ben bu dengesiz donör alımlarından fazla bahsettiğim için saç ektirmemiş arkadaşlarada saç ekimi biraz toz pembe algıladıkları için bazı şeylerı insanların yaşayarak algılaması gerekir bu hayatta.bazıları görür ögrenir bazılarıda ancak yaşayarak.. Ki umarım benim kadar agır sorun yaşamaz kimse. Yaşayanlarda var sabır diliyorum onlara Durum böyle kardeşim.
Bu arada ilk alımdan sonra 2 ci alım çok farklı en degerli hazınenı ilk alımda kaybediyorsun zaten 2 cisi her zaman idare eder bir sonuç için O yüzden ilk adım cok önemli.. benim sonucum çok harika suan şükür olabılıcegın üstünde bir sonuç ama genede keşke ilk ekimde gitseymişim koray hocaya en azından donörümden 2200 greft çöp olmaz cephane sağlam olurdu.
Hatta koray hoca bana 3600 greft dediği zaman korktum ben anladı hoca.. biliyorum korkuyosun ya adam 2200 ile benim donörü mafetti şimdi bu adam bana 3600 dedi filan diye düşünebilirsin dedi ama bana güven donörün daha güzel durucak eşitliyeceğim dedi.. güveniyorum hocam dedim okeyledim zaten birde şöyle bir durum var koray hoca beklentisini hastanın çok yüksek tutmaz ama söylediğinden 2 katı daha ıyısını yapar buda prensibi sanırım.. benimde beklentimi yüksek tutmamıştı.