YA yanlış anlaşılmasın da Koray erdoğana benim gibi yüzde 80 kel olanlar yada saçı ince olanlardan bitane gideni görmedim mesele bu arkadaşımız hayırlı olsun güle güle kullanın ama sizin saç açıklığınız ve saç kalitenizle eli yüzü düzgün deneyimli seansını 3000 4 bine yapan bi merkeze gitsenizde aynı sonucu alırdınız bence Koray hoca açıklığı az donörü sağlam hasta seçiyor ondanda sürekli sağlam iş yapıyor asıl beceri benim durumum da olanlara ekim yapabilmekte fiyatını demiyorum zaten
Açıklığınızı ve donör yogunluğunuz hakkında bir fikrim yok Ama koray hoca sadece dar alanlara ekim yapıyor derseniz size gülerler biraz daha araştırmalınız bu konuyu ne demişler bilmeden konuşmamak lazım tabi amacınız farklı bir durum degilse.. siz görememiş olabilirsiniz belkıde bakmadınız.. başka merkezlerde ektirip iyi sonuç alan tabiki arkadaşlarımız var biz yok demedik zaten bu sayılar arttıkçada mutlu oluyoruz. eger doğru bir işlem olucaksa sizin için ekime uygun biriysenız beklentiniz ile doktorun size yapabılcekleri uyuşuyorsa size de ekim olur her doktorda bunu yapar ama bazıları cebınızdeki parayı almak için olmayacak dualara amin der bu düşünceler ile hareket ediyorsanız bunlara dikkat etmenizi öneririm yanlış anlamayın beni saç durumunuzu bimediğim için bir uyarı.
Kime gitseniz bu şekilde bir sonuç alırsınız diyorsunuz Ama bu sayfanın başlığında repair yazıyor dikkat etmediniz sanırım ben koray hocaya başkasının mafettiği saçlarımı düzeltmek için gittim.. keşke söylediğiniz kadar basit olsada tüm arkadaşlarımız benim gibi sonuçlar alsa her gittiği yerde.
Umarım siz güzel bir sonuc alırsınız ve tüm foruma örnek olur sizinle aynı açıklığa dahip olan arkadaşlarımızda sizin gittiğiniz yere gider kurtulur bu problemden saygılar.