Saç Ekimi Sonuçları
Yıllardır forumları takip ediyorum yerli ve yabancı bu sene ekime karar verdim bu soucu gördükten sonra insanın herseyini satıp koray erdogana saç ektiresi geliyor. Gerçekten efsane bir sonuç.
sonuç mükemmel forumda koray hocaya ait ekimlerin &96'sı halinden memnun insan hayret ediyor cidden şartları zorlayıp gidilmesi gereken tek yer gibi
Abi sürekli resimlerini alıp başkalarına yolluyorum kel arkadaşlarımla vay arkadaş nidaları ile ah çekiyoruz umarım senin açından bir sıkıntı olmaz zaten yakışıklı bir abimizssin Söylenecek söz yok maşallah kırmadın çok saol kendimi daha iyi hissediyorum sen paylaşım yapınca.
Ya hintel sen ilk fotolarda kumral gibi duruyor şimdi daha esmersin Işığın açısından mi acaba öyle gözüküyor acaba
Alıntı yapılan: Kovan - 12 Mart 2018, 21:13:54Ya hintel sen ilk fotolarda kumral gibi duruyor şimdi daha esmersin Işığın açısından mi acaba öyle gözüküyor acabaSolaryuma giriyorum arada ondan kovan bu ara üst üste çok girdim kumral degilim ama.
Koray hocanın ekimlerini incelediğimde hep ufak alanlara ekim yapıyor. Geniş alanda yaptığı NW5 üzerikellikte hastasını hiç görmedim. Bunun özel bir nedeni var mı?