Teşekürler darısı başına diyelim..
Manuel alıma gelince bu konuda teknik olarak daha önce bahsetmiştim biraz araştırırsan görebilirsin
Ama malzeme olarak bu konuda bişey yazmamıştım onu anlatayım
Koray hocanın manuel puncları ve alım tekniği tamamen kendi tasarımı yani farklı.
Kulandığı punch 8 köşeli ve çok keskin bu ucu piyasada bulmak imkansız yani koray hocadan başka kimse kullanamaz.
Piyadaki satılan manuel uçlarda keskin degil ve dandik oyüzden manuel alım yapmak bu uçları kullanan merkezler için zor olduğu için Tercih etmezler çünkü bu uçlarla çıkarım yapmak zor ve grefte zarar verebılır.
Oyüzden her manuel alım yapan harika alım yapıcak sanmayın detaylarını araştırıp bilmek lazım.
İşin teknik detayları saç köklerinin açıları vs bunlarda ayrı boyut.
Kısaca koray hocanın operasyonlarında kullandığı tüm malzemeler a dan z ye kendine özel ve çok pahalı nerdeyse piyasadaki bir 6/7 bin tl lik ekim fiyatına denk
Kullandığı saçları beklettiği solüsyon nun sadece 100 cc si 200 euro galiba
Aynı sekılde kanal açtığı safir uçda ciddi maliyetli bir uç ve her hastasında 2 adet kullanıyor
Kullandığı malzemelerin maliyetleri çok yüksek benim bildiğim sadece 1 hastasına.
Bu arada ufak bir ayrıntı daha yazayım kullandığı tüm ekibin ameliyat eldivenleri bile tam steril
Dikkat etmiştim Bende kullandığım için biliyorum çifti 10 tl
normal eldivenlerin ise kutusu 20 tl artık ordan hesap et:) en az 40 cift eldiven degiştirse ekip operasyon süresince 500 tl yapar:) sürekli degiştiriyorlar çünkü. Bu kadar yüksek kalite ile çalışan maliyetten kaçınmayan dünya üzerinde sadece saç ekiminde degil tüm sağlık sektöründe zor bulunur.