İki akşam önce hintel ile telefonda konuştuk. Aşırı iyi niyetli hoş sohbet bir arkadaşımız ben bu kadar canayakınlık bu kadar yardımseverlik olgularını uzun zamandır tanıştığım insanlarda görmemiştim. Hassasiyelerimden bahsettim görüşebiliriz dedikten sonra hemen araması beni çok şaşırttı yaklaşık kırk dakika boyunca Koray hoca, asmed çalışanları ve süreçle ilgili ayrıntılı şekilde bilgilendirdi. Ben de gecenin bu saatinde adamı rahatsız ettim diye düşünüp kısa kesip teli kapatmayı düşünürken kendisi hiç sıkılmadan uzun uzun anlattı tavsiyelerde bulundu ve aramızda kalması gerektiğini düşündüğüm şahsi bir takım önerilerde de bulundu sağolsun ben rica etmeye cesaret bile etmezdim ki kendisi teklif etti ve artık sayesinde bende Koray hocanın saçlandırıp taçlandırdığı insanlar arasına giricem İnşallah.
Hintel ! 'ben saçımı ektirdim çokta memnunum kim me yaparsa yapsın köşeme çekilip işine gücüme bakayım' demeyip (işveren olmanın sorumluluklarına işlerinin yoğunluğuna rağmen) burada bizlere yardımdan çok daha fazlasını yaptığın için canı gönülden çok ama çok teşekkür ediyorum.
Bu arada beni gömen arkadaşlara da selam 😊 fazla detaycı olmanın sıkıntıları bunlar arkadaşlar ve şimdi Koray hocanın yeni bir teknik/ cihaz geliştirdiğinden bahsetmişsiniz ki daha da bir sevindim 😊 tekrar teşekkür ediyorum Hintel ...