Selam Hintell, ekimin tekrar hayırlı olsun. Bende Koray Hoca düşünüyorum. Eğer becerebildiysem aşağıda resimlerim mevcut. Resimlerden 1 tanesi 16 yıl önceki halim genelde bu tarz saç çizgisine hiç rastlamadım ekimlerde ama bakalım açıklık çok olmadığından hedef bu. Yaş 37. Yaşa ve 20 yıldan uzun süredir kullandığım kozmetiklere (Jöle, sprey, briyantin, wax, vs.) bağlı yaklaşık 1 cm en fazla 1,5 cm kadar düz çizgi şeklinde saçımda geriye çekilme ve vertexte hafif seyrelme var. Benim hesabıma göre alın çizgisi max 13 cm kadar (12 ama 1 de ben sapma koyuyorum) bu da 1 cm öne alınma durumunda cmkarede max 50 greftten = 650 greft eder hadi 700 diyelim. İçeri de bir o kadar girilse mevcut saçlar düşünerek max 25 greft cmkare dersek o da 325 eder ona da 350 diyelim. Bi 500 de vertexi sıklaştırır isek tahminim 1500 civarı işimi görür gibi geliyor ama sizlerin yorumları önemli. Niye 1500 diyorum çünkü hocanın başarı oranı %100 lerde yani ekilen tutuyor. Forumda pek olmasada
https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/ adresinden incelediğim düşük greft ekimler ile de kendimi karşılaştırarak bu rakamlara ulaştım. Senin ve Koray Hoca deneyimi olan diğer arkadaşların yorumlarını da almak isterim. Ah unutmadan bu fotolar çok yoğun ışık altında ve buna ek flaşlı çekilmiştir. Yani olabilecek en kötü görüntüdür.
Aslında Hakan Doğanayı da düşünmedim değil hem ekonomik hem de manuel hem de donör hariç traş yok ve başarıları sebebiyle. Lakin benim ekimin %50 si saç aralarına girme olacak o yüzden mevcut saçta kayıba pek tahamülüm olmayacağından Koray hocaya döndüm. Ek olarak vertex daha da açılır diyenler için söylüyorum 10 yıldır böyle.