Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual  (Okunma sayısı 751571 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual
« Yanıtla #1305 : 22 Ekim 2017, 15:23:46 »
Hintel hocam, ekimden sonra da finasterid kullandınız mı?
Eğer kullandı iseniz ekimden ne kadar süre sonra başladınız?
 Dönor bölgeye iyi etki ediyor, peki ekim yapılan saçlar üzerinde nasıl bir etki yapıyor, daha iyi tutunmalarını sağlıyor mu?

Ekımden 1 sene önce baslamıstım ben halada kullanıyorum kendı var olan saçlarımı korumak için  özellikle tepe bölgesı ..donör ve tepe bölgesınde işe yarıyor finasterıd.

Mevcut saçlar için tamam. Peki Koray Hoca, ekilen saçların daha sağlıklı gözükmesi ve kalın gözükmesi için tavsiye etti mi ?

Yani arka bölgede ki saçlara iyi geliyorsa finas. ekilen saçları da kalın ve sağlıklı yapmaz mı hocam ? Ben o amaçla kullanmak isterim.
öyle bir tavsiyesi olmadı Hoca nın mevcut saçlarımı korumam ve donör bölgemin güçlenmesi için kullansan iyi olur dedi bende kullanıyorum zaten dedım durum bu..

Ekilen saçlar çıktıklarında zaten saglıklı olacak ve dökülmeyecek..
f “ doğal olarak dökülecek olan saçı korur bilingiği üzere ön bölgeye fazla etkisi yok
Ama su yönden bir katkı sağlayabilir kandaki dht yi azaltacagı için saç büyüme aşamasında faydalı olabilir bu kendi düşüncem.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1306 : 22 Ekim 2017, 15:42:25 »
Hintel hocam, ekimden sonra da finasterid kullandınız mı?
Eğer kullandı iseniz ekimden ne kadar süre sonra başladınız?
 Dönor bölgeye iyi etki ediyor, peki ekim yapılan saçlar üzerinde nasıl bir etki yapıyor, daha iyi tutunmalarını sağlıyor mu?

Ekımden 1 sene önce baslamıstım ben halada kullanıyorum kendı var olan saçlarımı korumak için  özellikle tepe bölgesı ..donör ve tepe bölgesınde işe yarıyor finasterıd.

Mevcut saçlar için tamam. Peki Koray Hoca, ekilen saçların daha sağlıklı gözükmesi ve kalın gözükmesi için tavsiye etti mi ?

Yani arka bölgede ki saçlara iyi geliyorsa finas. ekilen saçları da kalın ve sağlıklı yapmaz mı hocam ? Ben o amaçla kullanmak isterim.
öyle bir tavsiyesi olmadı Hoca nın mevcut saçlarımı korumam ve donör bölgemin güçlenmesi için kullansan iyi olur dedi bende kullanıyorum zaten dedım durum bu..

Ekilen saçlar çıktıklarında zaten saglıklı olacak ve dökülmeyecek..
f “ doğal olarak dökülecek olan saçı korur bilingiği üzere ön bölgeye fazla etkisi yok
Ama su yönden bir katkı sağlayabilir kandaki dht yi azaltacagı için saç büyüme aşamasında faydalı olabilir bu kendi düşüncem.

Teşekkür ederim kardeşim.
DHT açısından bakışın doğru. Bölgesel olarak bir enzimi azaltıyor sonuçta.
Ancak testeron artışına da sebep oluyor. Bazen bu da dökebilir.
Aslında RU58841 diye bir ilaç var. Toz. Alkol ve bazı sıvılarda çözülüyor. Mesela Elseve losyonun içinde. Yurt dışında bilinen etkili ve kullanılan. Gramı 18 dolar. Ekimden önce kullanıyordum. Etkili idi. Ancak pahalı. Hele şimdi dolar çok yükseldi alınmaz. Dolar ucuzlarsa, finas. yerine kullanmak için alınır. Hem vücuda yan etkisi de olmaz. Maalesef Türkiye' ye kaliteli losyonları bile sokmak zorken bunu sokmak çok çok  zor. Bir grup arkadaş birisinin aracılığı ile getirmiştik.

Ancak şimdilik mecburen finas kullanacağız.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2017, 15:44:35 Gönderen: Angmar »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1307 : 23 Ekim 2017, 15:19:43 »
Rica ederim .. evet testo artışı bence güzel bir durum :) bazı kişilerde olabiliyor ama sandığın gıbı saçı etkilemez DHT her türlü baskılanıyor cünkü :) spor yaparsanda testo artar Dht Artmasın :)
Ru yu biliyorum ama kullanmayı düşünmedim hiç f den  memnunum. Finsterid in krem seklinde sürülmesi için  bir çalışma var hem yunanistanda duydum hemde koray hoca sölemişti instagramında canlı yayın yaptığında sanırım bu çalışmaya  kendiside dahil bakalım o çıkar belki yakın bi zamanda.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2017, 15:27:25 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1308 : 23 Ekim 2017, 16:33:37 »
Hintell abi konuna şöyle yüzeysel baktım fakat 87 sf çok uzun.belki konusu geçti bilmiorm ama bn bulamadm.1.ekimini kime yaptırmıştın ilk ekiminin öncesi ve sonrası fotoları varsa atabilir misin ?
dr sacid karademir ilk ekimi yapan kasap arkadaşın adı dostum.
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1309 : 23 Ekim 2017, 17:33:45 »
abi senin ilk ekimden önceki ve ekimnden sonraki 6.7 aylardaki halini hiç görmedik. mevcut mu sende :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1310 : 23 Ekim 2017, 19:26:52 »
abi senin ilk ekimden önceki ve ekimnden sonraki 6.7 aylardaki halini hiç görmedik. mevcut mu sende :)

Nasıl görmedın yav .. ben saçları hiç uzatmadım ilk ekımden sonra yönlerinden dolayı mecburen 2 ve 3 numara  kullandım simdi 2 foto ekliycem işaretlediğim bölgedeki tüm yönü bozuk saçları koray hoca aldı bu foto ilk asmed e yolladığım mail. Diğerlerine gelınce hiç topik sürmeden  çekmediğim için hattga görmek istemediğim için tutmam zaten:)
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2017, 22:52:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1311 : 23 Ekim 2017, 19:31:54 »
koray hoca hakikaten çok büyük bir doktormuş hem yön problemi olan yerleri çözmüş hemde harikalar yaratmış.güle güle tarayın sonuç hakikaten muazzam

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1312 : 23 Ekim 2017, 19:34:45 »
Abi bunlari gormustum. Aslinda ekimsiz halini merak ediodum. Aciklamasini yaptin. Ama bu fotolar fikir verio. Ekim yapilan yer cok bariz. Sanirim tam ortada biraz sacin varmis sakaklar tamamen kelmis. Simdi bunu goz onunde bulundurdugumuzda sonucunun mukemmeliyeti bir kez daha gun yuzune cikmis oldu

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1313 : 23 Ekim 2017, 19:40:30 »
Başka doktorlar neden boyle sık ekim yapamıyor anlamadın cok mu zor yoksa ugrasmak istemiyorlar aceba senin saclar gercekten masallahi var hintell kardeş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1314 : 23 Ekim 2017, 19:50:01 »
Abi bunlari gormustum. Aslinda ekimsiz halini merak ediodum. Aciklamasini yaptin. Ama bu fotolar fikir verio. Ekim yapilan yer cok bariz. Sanirim tam ortada biraz sacin varmis sakaklar tamamen kelmis. Simdi bunu goz onunde bulundurdugumuzda sonucunun mukemmeliyeti bir kez daha gun yuzune cikmis oldu

sacid Maymuna çevirmişti bizi...   İlk ekım öncesı foto yok dostum elımde işaretlediğim yerler şakaklar gibi kel öyle düşün ve benim yan şakaklarıda  mafetti dik dik ekti oralarıda yani bir insanın bu şekilde ekim yapması için akli dengesinin yerinde olmaması lazım .fotoda görünmüyor yanlar zaten koray hoca alıınca hiç ekilmemiş haline  dondu sayılır. ömür boyu dua eder saygıyla anarım koray hocayı kurtardı beni o rezil durumdan hakkı ödenmez.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2017, 23:06:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1315 : 23 Ekim 2017, 19:51:47 »
Başka doktorlar neden boyle sık ekim yapamıyor anlamadın cok mu zor yoksa ugrasmak istemiyorlar aceba senin saclar gercekten masallahi var hintell kardeş

Zor hocam zor kolay değil yapabilselerdi zAten öyle 6 bine 7 bin tl ye yapmazlardı fiyatlarını.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1316 : 23 Ekim 2017, 23:05:35 »
koray hoca hakikaten çok büyük bir doktormuş hem yön problemi olan yerleri çözmüş hemde harikalar yaratmış.güle güle tarayın sonuç hakikaten muazzam

teşekürler darısı başınıza umarım... Evet koray hocanın ellerine sağlık tek tek uraştı Aldı kötü yönlü olan saçları ve onları tekrar kullanmak için çok özen gösterdi çünkü ekilmiş saçı yerinden çıkarmak donör den saç almaya benzemez ciddi anlamda cerrahi bir yetenek gerekli  Sonuç ise  hayal bile etmemiştim bu kadar iyi olucağını o kötü durumdan bu hale geldik yeni yeni alışıyorum gerçek olduğuna o sorunları yaşadıktan sonra :)  bence Hoca zevk alıyor zor olanı yaparken çünkü insan düşünüyor okadar hasta var basit sorunsuz ekım geçirmemiş sırada bekleyen neden bu kadar uğraşsın diye ama işte seviyor zor olandan harikalar yaratmayı diye düşünüyorum ben bizzat yaşadığım iiçin büyük adam
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2017, 23:10:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1317 : 24 Ekim 2017, 08:38:31 »
17 gün kendimi dökülmeye hazırlıyorum sanırım 10 gün sonra hepsi gidicek 😔
Rica etsem ekimdem önce ve sonra olan dönör bölgesinin fotolarını atar mısınız
ekimden sonra 10 günlük donör bölgesı fotografı var öncesinide bi ara koyarım cok farkı yok suan eskisiyle hattaga daha iyi diyebilirim eşitlendi

Hintell kardeşim operasyondan sonra dönor bölgenin 15-20 günlük fotosu var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1318 : 24 Ekim 2017, 09:39:22 »
17 gün kendimi dökülmeye hazırlıyorum sanırım 10 gün sonra hepsi gidicek 😔
Rica etsem ekimdem önce ve sonra olan dönör bölgesinin fotolarını atar mısınız
ekimden sonra 10 günlük donör bölgesı fotografı var öncesinide bi ara koyarım cok farkı yok suan eskisiyle hattaga daha iyi diyebilirim eşitlendi

Hintell kardeşim operasyondan sonra dönor bölgenin 15-20 günlük fotosu var mı?
paylastım hepsını bakarsan bulursun.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #1319 : 24 Ekim 2017, 10:22:26 »
100 Bin kişi:) Senle telefonda konuşunca kendimi çok iyi hissediyorum çok arayıp rahatsız etmekte istemiyorum çok beyfendi kaliteli birisin bir psikolog edasıyla bana ve herkese çok iyi geliyorsun Hintell iyiki bizimlesin. Nice 100 binlere
sorun yok dostum istediğin zaman ara.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram