Saç Ekimi Sonuçları
Abi saçların hayırlı olsun. Şimdi Koray Hoca keep tekniğiyle 3 lü greft olan kökten 2 alıp kökü bırakıyor peki kalan kökten tekrar alınan teller kadar tel çıkıyor mu?
Başkan sen artık foto atma ya kıskanıyoruz
David Silva da saç ektirmiş bakalım nasıl olacak. Söyleyelim gelsin konusunu açsın buraya
Alıntı yapılan: Hepyek - 21 Ekim 2017, 14:48:01Abi saçların hayırlı olsun. Şimdi Koray Hoca keep tekniğiyle 3 lü greft olan kökten 2 alıp kökü bırakıyor peki kalan kökten tekrar alınan teller kadar tel çıkıyor mu? dostum kim sana söyledi bunu Öyle bişey yok bölme kesme gibi Keep tekniğiyle hoca greftleri zarar vermeden açılan kanallara yetleştiriyor okadar zarar görmeden saglıklı bir şekilde yerine oturan greft in büyüme oranıda daha hızlı oluyor ve ekılenlerin tamamı çıkıyor.
Alıntı yapılan: Hintell - 21 Ekim 2017, 15:35:56Alıntı yapılan: Hepyek - 21 Ekim 2017, 14:48:01Abi saçların hayırlı olsun. Şimdi Koray Hoca keep tekniğiyle 3 lü greft olan kökten 2 alıp kökü bırakıyor peki kalan kökten tekrar alınan teller kadar tel çıkıyor mu? dostum kim sana söyledi bunu Öyle bişey yok bölme kesme gibi Keep tekniğiyle hoca greftleri zarar vermeden açılan kanallara yetleştiriyor okadar zarar görmeden saglıklı bir şekilde yerine oturan greft in büyüme oranıda daha hızlı oluyor ve ekılenlerin tamamı çıkıyor. peki abi donörden alınan greftler tekrar donörde çıkıyor mu
Bloğunun en üste sabitlenmesi lazım dostum. Verdiğin bilgileri ekimciyim diyen çoğu kişi hastasına vermiyor.
Hintel hocam, ekimden sonra da finasterid kullandınız mı?Eğer kullandı iseniz ekimden ne kadar süre sonra başladınız? Dönor bölgeye iyi etki ediyor, peki ekim yapılan saçlar üzerinde nasıl bir etki yapıyor, daha iyi tutunmalarını sağlıyor mu?
saçların olağan üstü olmuş hayırlı olsun.ekim sonrası için kabuk dökümü önemi ve kabuk dökümü için ne yapılmalı.ekim öncesi finasterid harici bir şey kullanmaya gerek varmı paylaşırsan sevinirim.
Alıntı yapılan: Angmar - 22 Ekim 2017, 07:43:06Hintel hocam, ekimden sonra da finasterid kullandınız mı?Eğer kullandı iseniz ekimden ne kadar süre sonra başladınız? Dönor bölgeye iyi etki ediyor, peki ekim yapılan saçlar üzerinde nasıl bir etki yapıyor, daha iyi tutunmalarını sağlıyor mu?Ekımden 1 sene önce baslamıstım ben halada kullanıyorum kendı var olan saçlarımı korumak için özellikle tepe bölgesı ..donör ve tepe bölgesınde işe yarıyor finasterıd.