Hintell saçların efsane olmuş
81 sayfalık tüm konunu okudum
Koray hoca gerçekten sanatını konuşturmuş.
Darısı biz diğer kellerin başına
vallahi helal olsun aslında 150 sayfa sayılır uzattım forumdaki sayfaları 81 oldu:) kaç günde okudun?:s Teşekür ederim inşallah darısı başına saolsun hocamız elleri dert görmesin hayatımı değiştirdi aynen.
Valla aslında 3 saatte bitiririm diye giriştim, heyecanlıydı tüm pazarımı yedin
Evet haklısın, senin konun diğer arkadaşların paylaşımlarına göre 150-200 sayfadan da fazladır
Ama, bence saç ekmeyi düşünen herkes, senin ve bi kaç arkadaşın daha konularını kesinlikle okumalı. Çok faydalı.
Ben en çok sayfalıları öne gelecek şekilde sıralayıp okumaya başladım (Tabi arada merak ettiğim kişiler, hoca ve yerlerinkini de ayrıca okudum)
Senden sonra norvecli, saglam78, sevenlve2260, evrez, alice, ahmet67, sacsizkel, imaj6737, İron-Maiden, sloocer, halacboy, beyoglubeyi, ve bi sürü çok sayfalı arkadaşların konusunu okudum.
Özellikle, çok paylaşımlıları okuyorum ve tavsiye ediyorum. Çünkü genelde sonuçlarına ulaşmışlar veya ikinci (saglam78 ücüncü) ekimlerini yapmış oluyorlar ve bi sürü faydalı bilgiler var.
Doğrudur, Koray hoca ve onun kategorisinde bi doktora/sanatkâra saçlarımı ektiremicem.
Ama en azından, yaptığım ekim hakkında bilgim olsun,
mantıklı bi tercih yapayım.
Başıma gelecekler haberdar olayım.
Kullanacağım ilaçlar (finansteride, xpecia, minoxil, şampuanlar, vitaminler vs) bilgim olsun; yan etkilerini bileyim.
Normalde bu forum olmasa bi tane saçma bi yere veya arenamed'e ektirecektim.
Ama, şimdi en azından referansları olan, temiz bi ameliyat ortamı olan (ameliyahane vs), en azından ne yaptığını bilen birilerine ektirmek istiyorum.
Yabancı forumlara da baya baktım ondan da baya faydalı bilgi, aldım, ama sonuçta Türkiye'de ekecez, ve burdaki hocalar&merkezler&hastahaneler hakkında iyi bi yer burası.
Tekrardan saçlarınla mutlu bi hayat dilerim sana