Saç Ekimi Sonuçları
Jokey sen ne yaptın en son telefonda konustuğumuzda 6 ay ilaç kullanıp ekim yaptırıcaktın koray hoca ya kaç ay kaldı görüşemedik aklıma geldi:)
Alıntı yapılan: Hintell - 30 Ağustos 2017, 13:53:10Jokey sen ne yaptın en son telefonda konustuğumuzda 6 ay ilaç kullanıp ekim yaptırıcaktın koray hoca ya kaç ay kaldı görüşemedik aklıma geldi:)Tam 4.5 ay oldu dostum. Seda hanım'a yazıp 1.5 ay sonrası için randevu rica edeceğim. Koray hoca "yok ekemem" derse sıkıntı büyük boşuna 6 ay finas yutmuş olacağım dostum
Alıntı yapılan: Jokey35 - 31 Ağustos 2017, 11:39:29Alıntı yapılan: Hintell - 30 Ağustos 2017, 13:53:10Jokey sen ne yaptın en son telefonda konustuğumuzda 6 ay ilaç kullanıp ekim yaptırıcaktın koray hoca ya kaç ay kaldı görüşemedik aklıma geldi:)Tam 4.5 ay oldu dostum. Seda hanım'a yazıp 1.5 ay sonrası için randevu rica edeceğim. Koray hoca "yok ekemem" derse sıkıntı büyük boşuna 6 ay finas yutmuş olacağım dostum Bence Sana kullan dediyse Beklentini sorup ve sana yapabilceği saçıda anlatıp eker hoca olumsuz düşünme gereksiz yere az kalmıs:)
Alıntı yapılan: Hintell - 31 Ağustos 2017, 13:48:55Alıntı yapılan: Jokey35 - 31 Ağustos 2017, 11:39:29Alıntı yapılan: Hintell - 30 Ağustos 2017, 13:53:10Jokey sen ne yaptın en son telefonda konustuğumuzda 6 ay ilaç kullanıp ekim yaptırıcaktın koray hoca ya kaç ay kaldı görüşemedik aklıma geldi:)Tam 4.5 ay oldu dostum. Seda hanım'a yazıp 1.5 ay sonrası için randevu rica edeceğim. Koray hoca "yok ekemem" derse sıkıntı büyük boşuna 6 ay finas yutmuş olacağım dostum Bence Sana kullan dediyse Beklentini sorup ve sana yapabilceği saçıda anlatıp eker hoca olumsuz düşünme gereksiz yere az kalmıs:) Valla akışına bıraktım ben de. Başlarda hiç zaman geçmiyordu ama 4.5 ay olmuş. Son 1 aydır solar biotin de kullanıyorum, inşallah Koray Bey eker de ben de burada sürecimi paylaşırım. Beklentim çok çok yüksek değil, 18 yaşındaki halim gibi olmayacağını ben de biliyorum; doğal olsun da, cok sık olmasa da olur. Sonuçta asmed, yapılabilecek en iyi şeyi yapar, olabilecek en iyi sonucu yaratmaya çalışır, bu yüzden rahatım, başka bi yerde ektirseydim daha iyi olur muydu? Gibi bir soru işareti hiçbir zaman olmayacak kafamda
her ektirme derdine dusenen hayal ettiği saçı tasıon bir sürü insana şu an o saçları koy hayatnın en mutlu anlarını yasarlar
dr koray fiyatlarda biraz inse herkes tşk etcekte ona ): adamın ara ara boş gunude yok olsa millet toplu gider indirim beklerdi ondan ama onda bildiğim kadarınla boş gun bulmak imkansız gibi bişi
Maşallah