Saç Ekimi Sonuçları
Bana da dua ettin mi Başkan? Bugün saçlarımı açtım arkadaşların yanında şampuan reklamında mı oynacaksın Murat dediler . Koray Hoca büyük adam.
Çok güzel bir sonuç, güle güle kullanın
Ettik tabi maşallah senin saçlarında harika oldu senin konuda ayrıca incelenmesi gereken en önemli saç ekim konularından
Selamlar dostlar:) yıllar yılları kovaladı:)
Maşallah başkan ana saçtan gür 😅 finasterid kullanımın nasıl günde 1 mg şeklinde mi ?
bu ay biraz saldım dinlenme maduna geçtim 1/2 ay sonra tekrar düzenli kullanırım ama bu güne kadar düzenli kullandım telekkür ediyorum darısı herkesin başına
inşallah 😊 günde 1 mg mi alıyordun başkan
Olmamış Başkan bu saça 3261 greft ekilir mi hiç? Birde finasterid kullanmışsın Acaba ana saçların bu kadar güzelmiydi varsa eski fotoğraf ekler misin?
aynen koray hoca ile konuşucum ne varsa konuda dostum senin saçında olmamış bu arada hıh
Evet daha az önce arkadaşım nerede ektirmiştin saçlarım dökülüyor diye mesaj yazdı ama yapacak bir şey yok. Hangi saçım ekim, hangisi ana saçım ben anlamıyorum artık ama yapacak bir şey yok. Ensemde scar izleri de belli olmuyor, istersem 3 numara da kullanırım ama bunların bir önemli yok. Zaten senin yüzünden ektirdim saçlarımı, tedavileri hep suçlu sensin .