Çok başarılı olmuş.. Güle güle kullan .. Şehir dışından gelenler için zor oluyor mu acaba?.. Bende ocak ayında ektirmeyi düşünüyorum..Kaç ay önceden randevu almak gerekiyor acaba? Saçlarım ince telli .. 40 bin tl bütçe ayırdım.. Umarım yeterli olur... Saç çizgisini belirlerken bizim de görüşlerimiz dikkate alınıyor mu ?.. Sorular için kusura bakmayın.. Şimdiden teşekkür ederim..
Teşekürler Koray hocanın en çok önemsediği şey hastanın beklentisi ve isteği bunu sürekli hastasına soruyor "Benden Beklentin nedir" Yada "Senin için ne yapmamı istiyorsun" Ve "nasıl bir saç istiyosun Anlat bana şeklinde
daha sonra senin isteklerinle. Kendinin sana yapabiliceği ortak bir yolu buluyor hastası ile oyüZden o konuda rahat ol onun dışında nekadar beklersin bunu bilmem kendileri ile iletişime geçip kararlaştırırsınız onu Hayırlı olur umarım şehir dışı içinde zaten onların anlaşmaşı otellerı filan var zor olucak bir durum yok büççe konusunda da yetermi bilmiyorum saçının durumuna göre artık onu merkez söyler sana. Ama 40 bin tl varsa gerısı kolay
ayrıca saç cizgisini tasarlarken hoca hastasıyla bırlıkte karar verıyor tamam cızdım bu olucak seklınde degil
ama genelde zaten %99 en dogru çizgiyi yakalıyor kafa yapına göre oyüzden begenıyosun
bunları kafana hıc takma asmed de senin için dogru olan ne ise herşey o sekılde yapılıcagına emın ol
asmed de Hata olmaz ordan mutsuz bır hasta ayrılmaz verdığın her kurusun hakkını alırsın.
ilgi alaka zaten üst seviyese tüm sürecin boyunca tecrübe ile sabitttir.