Yunanistanda yapılan wokshopda ekilen 100 greft long fue (uzun saç ekimi) ile bakalım saçlar 4 ay sonra nasıl olucak çok merak ediyorum.
operasyonumu gerçekleştiren
dr.Koray Erdoğan. izliyen doktorlar
dr wongdr rahaldr shaprıodr Loranzodr gınzburgdr lupanzuladr Ferıdunıdr rustondr chuecodr Tesaurodr cooley ve adını bılmediğim çok daha fazla sayıda Bilgi edinmek için katılan doktor. Dünyanın en iyileri Arasında Dünya da bi ilk olan uzun saç ekimi operasyonu geçirdim 100 greftlik benim için çok enteresan bir deneyim oldu. Diger doktorlar operasyona kesinlikle müdehale etmedi zaten müdehale eden Wong da olsa lorenzo da olsa kalkardım o masadan her nekadar iyi doktorlarda olsa ben koray hoca'dan baska yer yüzünde kimseye güvenmem bunun sözünü koray hoca'dan Aldım en başında:) diger doktorlar Long fue yapmayı bilmiyor ögrenmek için izliyeceklerdi ama belki ögrenmek için denemek isterler 1 kaç greft diye endişelendim koray hoca da sana benden başka kımse müdehale edemez hiç bir şekilde dedi açıkcası zaten bende koray hoca dan başka kimseye saçıma dokunturtmazdım kim olursa olsun:) Diger doktorların operasyonlarına nazaran benim küçük 2 saatlik operasyonum çok daha fazla konforlu geçti diyebilirim. Koray hoca özel klıma satın aldı long fue operasyonu için büyük bir ilgi olucagı için herkes bizim odaya dolacaktı Öylede oldu merkezin klımaları yetersiz kalabilir ve ben ve ekip bunalabiliriz diye. onun dışında benim için Herşey 4/4 lük hazırlanmıştı Her ne kadar asmed in Ameliyatanesi kadar harika bir operasyon odası olmasada Atina'daki merkez genede çok daha iyi konuma getirdi asmed in ekibi benim için. Daha önce ki operasyonumda olduğu gibi Dr umut bey koray hoca operasyonu tamamlıyana kadar saglık kontrolüm için yanımdan ayrılmadı.