Saç Ekimi Sonuçları
Anlık Gün ışıgı foto isteyen arkadaşıda kırmamıs olalım.
Alıntı yapılan: Hintell - 31 Mayıs 2017, 15:25:37Anlık Gün ışıgı foto isteyen arkadaşıda kırmamıs olalım.Masallah masallah bomba oldu zeval gelmesin hem bu goruntu hem ekim oldugu belli degil hayrini gor kardesim
Vay Vay Vay 1 hafta foruma giremedim, neler olmuş bu konuda Dostum harika olmuş, sıklık, doğallık hepsi muazzam
biz o kadar saçların one yatık haldeyken foto istedik dikili değilken.Bi kere bile atmadın bizim için
Alıntı yapılan: Kai21 - 01 Haziran 2017, 17:03:57biz o kadar saçların one yatık haldeyken foto istedik dikili değilken.Bi kere bile atmadın bizim için140. günde atmıştı dostum geçmiş sayfalarda görüsün...Önemli olanda böyle saçları dikerek atması ...saçlar dikildiğinde bu kadar doğal duruyorsa öne taranmış halini düşünemiyorum ...
Alıntı yapılan: Müdür - 01 Haziran 2017, 22:54:19Alıntı yapılan: Kai21 - 01 Haziran 2017, 17:03:57biz o kadar saçların one yatık haldeyken foto istedik dikili değilken.Bi kere bile atmadın bizim için140. günde atmıştı dostum geçmiş sayfalarda görüsün...Önemli olanda böyle saçları dikerek atması ...saçlar dikildiğinde bu kadar doğal duruyorsa öne taranmış halini düşünemiyorum ... Aynen kralBir saçın sık mı seyrek mi olduğu dikilince belli olur.Yatırmak pek bi anlam ifade etmiyor zira önde boşluk varsa yatırınca kamufle oluyor.
Alıntı yapılan: secret115 - 02 Haziran 2017, 04:26:26Alıntı yapılan: Müdür - 01 Haziran 2017, 22:54:19Alıntı yapılan: Kai21 - 01 Haziran 2017, 17:03:57biz o kadar saçların one yatık haldeyken foto istedik dikili değilken.Bi kere bile atmadın bizim için140. günde atmıştı dostum geçmiş sayfalarda görüsün...Önemli olanda böyle saçları dikerek atması ...saçlar dikildiğinde bu kadar doğal duruyorsa öne taranmış halini düşünemiyorum ... Aynen kralBir saçın sık mı seyrek mi olduğu dikilince belli olur.Yatırmak pek bi anlam ifade etmiyor zira önde boşluk varsa yatırınca kamufle oluyor. öne dogru yatırılmıs sonuclara iyibar etmeyınız önemlı olan kaldırınca nasıl durdugu suan ben öne yatırsam cm/2 de 140 saç telı etkisi yaratır
Benim bir sorum var, saçlarınız dökülmeden önce taradığında şu anki görünüme benzer bi görünüm çıkıyor muydu? ( saç yönü, dikliği vs) Bunu sormamdaki amaç muhtemelen ergenliğinizdeki saç yoğunluğu görüntüsünü yakalamış olmanız