Günaydınn Hayalimdeki saçlara 156 günde kavuştum;) inanılmaz mutluyum Tabi suan biraz gerçek oldugunu tam idrak edemedim:) sabahları uyanınca yuzumu yıkamak için aynaya baktıgımda bi ufak sok gecirip bu kım yaw oluyorum uyku sersemi yada rüyada eski ekimi tekrar yaşayıp gece kalkıp aynaya bakıp mutluluk hormonu salgılayıp tekrar yatıyorum
yada dalgın oldugum zamanlar bir alışveriş merkezinde veya herhangi bir magazanın aynalarında kendimi görünce 1'2 saniye afallıyorum oluyo bu tarz enterasan durumlar
degerli yorumlarınız ve mutlulugumu paylaştıgınız için tesekür ederım umarım sizde benim kadar mutlu olursunuz .. benim kadar dememın sebebi artık bundan daha ötesi yok
sürecin bitmesine daha 7 ay var ve daha nasıl olabılırkı dıye heycanla beklıyorum . Yorumlarınıza katılıyorum olucaksa gec olsun 2 senede beklenır 1 senede ama sonunda mutlu olunucaksa beklenır para birikir bulunur dert degil ama donördeki greftler yerıne gelmez hatalar düzeltilemez bazen ben şanslıydım herkes benım kadar sanşlı hatalar yapamaya bilir en güzeli hiç hata yapmadan dogru bir operasyon geçirmek