Saç Ekimi Sonuçları
Kim demiş ilk gün ki kadar sık olamaz diye. Hocam resmen 18 lik olmuşsun Hayırlı olsun
Demek hic dokulmemis haline yakin bir gorunum elde edilebiliomus ki 5 ay sonra senin saclar boyle olacak.hani bazi hocalar diyorya 18 yasinda gibi olmasi imkansiz bence imkansiz diye birsey yok bilim isiginda her sey oluyor 😊
Hintell hocam yas kac?
Abi her ne kadar yüzünü buzlasanda sanki 10 yaş genclesmissin valla doğrusu ekimden önce 33 ten buyuk gösteriyorsun simdi de hiç 33 gibi göstermiyorsun sanki kilo da vermişsin bayağı bir değişmişsin yani ekimden sonra
Valla benim saçın hintelin ekim öncesi gibi olsa ekim bile yaptırmazdım. Şuan zaten hintelin ekim öncesi halini yakalasam benim için başarı.. ama hintel için sonuç bence 10 üzerinden 10.. çok iyi ve doğal..
Alıntı yapılan: Everest1907 - 25 Nisan 2017, 16:36:54Valla benim saçın hintelin ekim öncesi gibi olsa ekim bile yaptırmazdım. Şuan zaten hintelin ekim öncesi halini yakalasam benim için başarı.. ama hintel için sonuç bence 10 üzerinden 10.. çok iyi ve doğal.. tesekur ederım .. benim ekim öncesi saçlarım facia idi ilk ekımımde cok kayıp yasadım koray hoca kafamı düzeltmek için ugrasırken ugraşsan özellikle bu kadar kötü bir ekim yapamassın demişti saç yönleri inanılmaz kötüydü yani Bu işin hiç sakası yok adamı maymuna çevirirler paranla rezil olursun zaten dürüstlük 0 piyasada ipini koparan saç ekiyor bunların zaten çogu doktor degil saçma sapan ünvanlar uydurmuslar kendilerine ki benim önceki ekimi yapan cerrahtı ona ragmen. Kimsenin yaşamasını istemem bu durumu ben eger biraz araştırıp ilk ekımımde bilgi sahıbı olsaydım ve koray hocayı tercih etseydım suan saçlarım 2 kat daha iyiydi tabi suan inanılmaz mutlu ve huzurluyum yeniden dogmuş gibi ama o ilk ekımın piskolojisi hala üzerimde yavas yavas atıyorum normal hayatıma döndüm rüyamda görsem o kötü ekimden sonra bu kadar iyi olucagına inanmazdım.. darısı artık başınıza
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Nisan 2017, 16:59:05Alıntı yapılan: Everest1907 - 25 Nisan 2017, 16:36:54Valla benim saçın hintelin ekim öncesi gibi olsa ekim bile yaptırmazdım. Şuan zaten hintelin ekim öncesi halini yakalasam benim için başarı.. ama hintel için sonuç bence 10 üzerinden 10.. çok iyi ve doğal.. tesekur ederım .. benim ekim öncesi saçlarım facia idi ilk ekımımde cok kayıp yasadım koray hoca kafamı düzeltmek için ugrasırken ugraşsan özellikle bu kadar kötü bir ekim yapamassın demişti saç yönleri inanılmaz kötüydü yani Bu işin hiç sakası yok adamı maymuna çevirirler paranla rezil olursun zaten dürüstlük 0 piyasada ipini koparan saç ekiyor bunların zaten çogu doktor degil saçma sapan ünvanlar uydurmuslar kendilerine ki benim önceki ekimi yapan cerrahtı ona ragmen. Kimsenin yaşamasını istemem bu durumu ben eger biraz araştırıp ilk ekımımde bilgi sahıbı olsaydım ve koray hocayı tercih etseydım suan saçlarım 2 kat daha iyiydi tabi suan inanılmaz mutlu ve huzurluyum yeniden dogmuş gibi ama o ilk ekımın piskolojisi hala üzerimde yavas yavas atıyorum normal hayatıma döndüm rüyamda görsem o kötü ekimden sonra bu kadar iyi olucagına inanmazdım.. darısı artık başınızaHocam, ilk ekim nerdeydi.Bir de meslek nedir, konudan bagimsiz..
vay tulin sahine cikmis 😀 keep in acilimini da ogrendik boylece