Arkadaslar finas sadece vertekste etkili ordaki minyaturlesmis saclari kuvvetlendiriyor. Nerde gorulmus kim sac kazanmis önlerde finasla ? ben ekimden once 6 ay kullandim bi arpa boyu ilerleme gelisme olmadi onlerde ortalarda zaten sac cikarsa neden ekim yaptiralim ? Keep konusuna gelince etkisi tartisilmaz bende de etki edicekmi hintell gibi gorucez 4.ayda. Mevlananin bir sozu varya hamdik yandik olduk diye koray erdoganda sonucta dunyayla yarisiyor dunyaya sundu bu teknigi. Anadoluda bir soz var kizini veremiyosan mahalleni malini satamiyosan vitrinini degistiriceksin diye koray erodaganin vitrinini degistirmesine gerek yoktuki zaten dunya geliyor adama oyuzden bu pazarlama sozlerini cok anlamsiz buluyorum. Bu teknik etkili olmasa neden yabanci doktorlar koray erdogandan ders almaya gelsin ? Instagramda videosu var koray erdoganin ulkesinde unlu iki doktora keep kullanmayi ogretiyor o adamlarin goremedigini burda pazarlama diyenlermi goruyor adamlar beyin adamlar gören adamlar görmeyen bu hayatta biryere gelebiliyomu ? Beyni hizli olanlar biryerlere geliyor bu hayatin icinde gormeyene duymayana birsey yok bu hayatta sen dusunup karar vermessen baskalari senin yerine dusunup karar veriyor cunku oyuzden bu tartismalar cok anlamsizz.
koray hoca nın bana söyledıgı keep le ilgili şu sanada sölemişimdir görüştügümüzde burayada yazayım
eski kullandıgı sistemdeki sorunları gördügü için keep teknıgını gelıştırmıs hem sonuç alınan süreler çok kısalmış hemde fre oranı 0 a inmiş buda her ektigi kalıtelı bır sekılde çıkıyor ..
bana 4 ayda hatrı sayılır bır sonuç alıcaksın dedi tabı bunu söyledıgınde baya heycanlanmıstım çünkü koray hoca'ya her konuda güvenirim ve oldu şükür bundan sonraki süreç benım için hediye olucak ...
çıkış hızının yada ekım kalıtesının fınasterıdle herhangı bır alası yok öyle bısey olsa sadece ben kullanmıyorum fınasterıd ı
var olan saçını korursun var olan saçların saglıklı hale gelır ince olanlar kalınlasır dökülmen normale döner kafadakı dht dht yı bloke eder kan dolaşımını saglıklı hale getırır bukadar ..
mesala dünya genelınde en hızlı sonuç alan dr den bırı de ıspanyadaki dr lorenzo o da koray hoca'nın yakın arkadaşı aynı zamanda rakibi bana göre
kısaca devlerin kapışması :S lorenzo ıle koray hoca sürekli saçla ilgili yapılan dünya genelındeki workshop lara ev sahıplıgı yapar ve operasyonlarını diger doktorlara anlatır uygular ögretirler ...
Ama keep teknigi Karşısında lorenzo'da(Injertocapilar) sonuç yogunluk sıklık ve dogallık olarak artık koray hoca'nın gerısınde kaldı
bu arada lorenzo 6.5 ero ya ekıyor 1 grefti
önümüzdeki workshop yunanistanda yapılacak ev sahıplıgını koray hoca yapıcak sanırım takıp edersenız gelışıcek ekım teknıklerı keep ve saçla ılgılı her konuda güzel bılgıler ögrenebılırsınız
bu workshop lara dünya genelındekı forum yöneticileride katılıyor ordakı bılgılerı kendı forumlarına aktarıyorlar belkı bızım forumumuzda daha çok büyür ve bır gün katılır workshop lara sadece Türkiye degıl dunyadan dan gelen tüm hastalara açık hale gelır .. diger forumlarda oldugu gibi