Bekleyip görelim ilerleyen zamanlarda muhakkak Koray hocaya ektirip finans kullanmayanlar olacaktır . Bakalım dort ayda böyle sonuç alan olacak mı ayrıca ben Koray hocanın kalitesini tartismiyorum kimse yanlış anlamasin ama finansin sureci etkilemediği gorusune katılmıyorum . Şöyle bir şey de var Koray hoca finans kullanmadan dort ayda böyle sonuc alırsa ayakta alkislarim gerçekten büyük başarı olur .
ekım başarısını finasterid e baglamak cok yanlış oktay düşündügün mantıktan örnek verirsek suan elıf hanımın ektigi 6 aylık sonuçların çok çok iyi olması gerek .. kaldıkı senınde ıkıncı ekımın ve cıkısların hızlı olması düzeltme yaptırmıs bizler için zor bi ihtimal ama devreye burda finas degil greft leri yerleştirme şekli ( keep) greftleri koydukları solisyonlar ve takviye edici maddeleri bunlar çok özel solisyonlar.. kanal açma şekli alımdaki extraktion kalitesi tabi bunların yanında koray hoca nın tecrübesi bu arada yabancı sıtelerde paylasım yapan finas kullanmayan bir çok hastası mevcut araştırırsan görebılırsın .
dostum ben ekimin başarısını finansa baglamadim ki . Sadece sureci hızlandırıyor dedim . Ki seninle telefonda konuştuğumuzda bana kesinlikle finans sana en az iki ay kazandırır erken sonuç alırsın dedin
fikir alisverisi olmasi acisindan yorum yapma geregi duydum.Oktay kardesim finastin mevcut saclari guclendirmesi, dinlenme fazina gelmis tuyleri canlandirmasi ve tekrar uyarmasi anlaminda katkisi karsilastirilamaz,Hintelle de bu anlamda finast ciddi faydalar saglamistir.Fakat gel gelelim senin ve hintelin ekimlerini kiyas yapmaya kalkarsan yanilirsin.Fiyat anlaminda da tecrube anlamindada, yapilan isin ozeni anlaminda da KORAY hoca A++.Zaten ekim fiyatlari ayni olsa emin ol hic bir ekimci musteri bulamaz.Hintelin ozel durumlarinida gozonune alirsak ( bilgi birikimi, forumu sik kullaniyor olmasi, bu ekimin oncesinde basarisiz bir ekimin getirmis oldugu bilgi birikimi vs.) eminim greftleri yerlestirirken 2 kere dusunurek ozenle calismistir.(bu koray hocanin her hastasina ayni ozeni gostermedigi anlami tasimasin)
Senin sonucunda guzel, kaldiki aciklik tipleriniz bile farkli ama Suan Hintell in ekimi katalogluk bir calismaya dogru gidiyor.FInast almasa korayin hastalari diger ekimlerden farki kalmaz gibi bir anlam yuklemek dogru degil.
Bu is ozen isi, emek isi... Az paraya cok emek olmuyor...Kaldi ki bu kadar buyuk paralara is yapan yerlerin zaten hata yapma sanslari cok dusuk.
ilhan hocanin %20 de olsa vasat sonuclari var, sibelin , z.kulun bile ama Koray Hocanin 1 senede 4 tane kotu ekim yapsa, kariyer prestij hic bisy kalmaz.
(finast ekilen yani DHT hassasiyeti olmayan saclarda muthis artislar artis sagliyacagini dusunmuyorum, ancak seyrek olan ve olu sac dedigimiz yada zayif olan telleri saglikli hale getirrerek doygunluk sagladigi kesin)