Keser hoca Koray hocaya nazaran hep az greft söylüyor ama keser hocanın ekimleride başarılı ve sık
koray hocanın görmek istedıgı bır sonuç var hastasında bu da greft sayıları ve ortalamalarla oluyor keser hoca'da iyi bır doktor tabiki
ama koray hoca gıbı hesaplamalar yapmıyor o daha antıka bır doktor diyebilirim ve malum genelde çok dar alan çalışıyor şakaklar ve sistemınden dolayı günlük 500 greft ekiyor sadece
e sana 4000 dese 1 ayda eker:s ve pek geçişleri ve yan TEMPORAL leride yapmıyor benim gördügüm sadece bu TEMPORAL bölgeler yani fual ler 800 greft civarı ve seyrek saçın arasınada girmekten kaçınıyor dogal olarak da keser hoca nın greft sayıları düşüyor
ama koray hoca TEMPORAL den baslıyor açık alanı dolduruyor ardından açık alanla saçlı alan arasında geçişleri yapıyor tüm başka doktorların cesaret edemedigi az seyrek alan diyelim gırıp zarar vermeden sıklaştırıp çıkıyor ve greft sayılarıda artıyor tabi dogal olarak kısacası 1 kerede işi bitiriyor
ve koray hocanın manuel alımı farklı keser hocanın farklı 2 sının de teknık anlamda herşeyi farklı... çok ayrı kulvardalar ben her iki hocayı da ekım yaptırmadan evel çok fazla araştırdım yaklaşık 2 senem koray hocayı' keserden tut dünyadaki öne cıkmıs bır cok doktorla karşılaştırmakla geçti ve çıkardıgım sonuç koray hoca nın ekımlerı çok daha sık ve dogal hayalımdeki saçlarıda bana sadece koray hocanın verebilcegi sonucuna vardım kişisel düşüncem bu yönde tarzı benim isteklerime hitap ediyordu ve kararım busekılde oldu
siz de kendınıze hıtap eden doktora ekınızı yaptırısınız umarım
mutlaka herkesin kendi düşüncesi kendi kararı istediği doktora yaptırıyor birazda maddiyata bakıyor sonuçta maddi gücünüz yeterli olmasaydı istediğiniz kadar Koray hocada karar kılın. Keser hocanın antika doktor olduğunu kesinlikle katılmıyorum. Ektiği greftin hakkını veriyor gayet dogal gözüküyor.(Forumdaki konulara bakıp söylüyorum bunu) Ayrıca işinde başarılı ki 1 grefti 3.5 euro istiyor. Ben Koray hocayı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle kendisi çok başarılı bende saç ektirmeyi düşünüyorum konulara sürekli bakıyorum okuduğum metinler sonucunda 3 yerden birine yaptırmayı düşünüyorum. Koray, Keser, Hlc ..
yok dostum yanlış bısey hiç düşünmedim ayrıca senide çok ıyı anlıyorum kolay kararlar degıl kafa karışık oluyor bu dönem düşüncelerini paylaşmalısın tabiki ... Bende keser hoca ya Antika derken kötü anlamda söylemedim kendisine saygı duyarım
koray hoca gıbı hesaplar yapmıyor onun kadar fazla teknolojıyı kullanmıyor anlamında söyledım bunada katılmalısın çünkü gerçek bu
maddiyat ayrı bır konu bende maddi gücüme göre araştırmamı yaptım zaten
hayal kurup araştırma yapmadık yani
en azından bırıktırır 1 2 sene gene giderdim
tabi şunuda eklıyım ben koray hocaya gıdemesemde saygı duyardım başarısına..
sende senın için dogru olana karar verıp hayırlısı ile ektirirsin
tabı hlc ıcın düşüncem biraz olumsuz benim onuda eklıyım çıkmayan forumda ekımlerı mevcut yakın tarıhde _Oktay_ nickli arkadasın hlc de ektirip daha sonra düzelttirme başka bır merkezde yaptıgı ekım mevcut iyi sonuçlarıda var tabiki ama sorunlu sonuçları da beni soguttu .. neyse hayırlısı dıyelım herkes ıcın