finasterid hakkında özelime attıgınız yaklasık 30 mesajı tek tek cevaplamak yerine burdan cevaplıyacagım: ''Koray erdogan'' finasterid kullanmadan ekim yapmıyor diye bir durum söz konusu degil bu tamamen sizin var olan saçınızın ne durumda oldugu ile alakalı bir durum ''çocu doktor sizin var olan saçınızı umursamadıgı için açık alanınıza ekım yapıp gönderip ammaan ekmedegim yerlerden banane dökülürse dökülür mantıgı ile davrandıgı için'' insanlarda bu durumu algılamakta güçlük çekiyor ve bazılarıda Dht nedir bilmiyor bıle saçınızın durumundan bıle haberı yok hattaga ekımden sonrakı sonucunuz bıle umrunda degıl yada prp dayıyor 6 7 seans tamamen maddi çıkar içeren bir durum operasyon günü harici yapılan prp hiç bir işe yaramaz boş işler
ve bazıları da şöyle saçma bır teori atmış ortaya ilaç kullandırmak istemıyorum ekim sonucunu net görmek için
) adamın ıncelmıs saçları üflesen uçucak beyfendı ekım sonucunu görmek ıstıyomus bırader deneme tahtası degıl o kafa dht denen bır hormon var ve bu hormon sizin saç köklerınızı tıkayarak beslenmesını engeller saçlarınız mintatürleşir ve ölür bu sorunu ortadan kaldırmassan ancak üçün birini görürsün her hastada bu durum sökmez..
eger dökülmenız devam ediyorsa var olan saçlarınız incelmiş ve cansız bır haldeyse bunu size koray hoca önericektir çünkü dökülmenizin devam edicegini biliyor ve ekmedıgı alanlar dökülünce kötü bir görüntü oluşacagını bılıyor yani aslında sizin gelıcekteki halınızı umursuyor kısacası durum budur umursadıgı içinde sizi uyarmak ve yapıcagı operasyonun saglıklı olması açısından bunları söylemek durumunda
bir çok kişi ilede konustum forumda da var zaten o kişilerden bir kaçı onlarada kullanmana gerekyok finasterid var olan saçların saglıklı ve donör bölgen çok iyi durumda ileride dökülmen yada seyreklık oluşursa donörün yeterlı tekrar ekım yapar sorunu hallederiz diyor.
konuuyu toparlamak gerekırse finasterid tamamen sızın var olan saçlarınızın ne durumda oldugu ve saglıgı ile alakalı bunuda ancak bu konuda uzman bır doktor inceleyerek gerekip gerekmedigini söyleyebilir
mesala adamın kafasındakı var olan saçlar kople incelmis döküldü dökülecek gelmiş yazıyor neymiş efendim finasterid i zorunlu tuttu e tutacak tabı kardeşim bu kafayı başka türlü nasıl kurtarabılırsın
ve bazı hasta ruhlu takıntılı ınsanlarda fınasterid kullanıp gece gündüz internette yan etkı araştırıp piskolojık olarak her sorunu yaşadıkları için buna / placebo deniyor bır çok ınsanı yazıları ıle korkutuyor fınasterıd sandıgınız kadar ciddi bır ılaç degil fazla abartıldıgını düşünüyorum hiç de sorun yaşamadım.. gerçek anlamda yan etki yaşayan insanlarında çok az sayıda oldugunu düşünüyorum %5