Saç Ekimi Sonuçları
90. gün rekor sonuç beyler dağılın
saç kalitesi çok iyi.çok güzel sonuçlar alıcaksınız inşallah.koray erdoğanın farkı belli oluyor.
90 gün için çok iyi
Sen bize kafayı yedirtcen hintel böyle giderse bn böyle üç aylık bi sonuç görmedim
öncelikle geçmiş olsun ekimde özenildigine eminim fakat saclarının on tarafı ortası ileri dogru sag ve solda kendi yonlerine dogru bunu senmi istedin yani hepsi bir yonde degil kardesim aslında kötü durmamış bendede aynı acıklı var ceske oyle olsa kel olan yerlere dogru kaysa ama kardeşim kızmayında ben bütün doktorlara arkdas yonlendirdim kurdugumuz whatsap grubunda bir cok kişi vardı hatta toplu fiyat alkdık dr ismi zikretmiyorum parası olan elbette koray beye gitsin ama şuna emin olun ben bundan üstünmüdür bilmem ama en az bunun kadar ve hataa bagzısında ( gününemi denk gelir bilmem ) hic iz kalmayan ensede ve kesinlikle berberlerin dahi anlamadıgı bir sürü ekim gordum ve bir yıl iki yıl sonralarınıda yani baktıgım zaman bu koray a o kadar para vermekle hadi bırak biizm bulduklarımızı bulgarda yunanda manuel alım yapan dhi global var onlarda bile inanılmaz sonuclar var ve inanın yarısının yarısı fiyatına illa durumu iyii adama 5000 10 bin desende bilsede gitmez bayılcak illa koraya ve bikac kişiye tekrar gecmiş olsun inşaAllah şaşıracagım bi ekimi olur koray beyin
Alıntı yapılan: VATANSEVER35 - 24 Şubat 2017, 14:07:38öncelikle geçmiş olsun ekimde özenildigine eminim fakat saclarının on tarafı ortası ileri dogru sag ve solda kendi yonlerine dogru bunu senmi istedin yani hepsi bir yonde degil kardesim aslında kötü durmamış bendede aynı acıklı var ceske oyle olsa kel olan yerlere dogru kaysa ama kardeşim kızmayında ben bütün doktorlara arkdas yonlendirdim kurdugumuz whatsap grubunda bir cok kişi vardı hatta toplu fiyat alkdık dr ismi zikretmiyorum parası olan elbette koray beye gitsin ama şuna emin olun ben bundan üstünmüdür bilmem ama en az bunun kadar ve hataa bagzısında ( gününemi denk gelir bilmem ) hic iz kalmayan ensede ve kesinlikle berberlerin dahi anlamadıgı bir sürü ekim gordum ve bir yıl iki yıl sonralarınıda yani baktıgım zaman bu koray a o kadar para vermekle hadi bırak biizm bulduklarımızı bulgarda yunanda manuel alım yapan dhi global var onlarda bile inanılmaz sonuclar var ve inanın yarısının yarısı fiyatına illa durumu iyii adama 5000 10 bin desende bilsede gitmez bayılcak illa koraya ve bikac kişiye tekrar gecmiş olsun inşaAllah şaşıracagım bi ekimi olur koray beyin hocam sende bulgar yada yunansın galiba yazdıklarından hiç bişey anlamadım sanırım türkcenız iyi degil ) Türkçeyi ögrenip reklam yaparsanız daha etkili olur bizim derdimiz para degil isteyen istedigi yere gider mılletın parasının hesabından sanane be kardeşim ! Bi çok duyduk o çok var ları nerde o çok sonuçlar bı onları göremedık oyüzden boş muhabet dostum bunlar varsa koray hocanın ekımınden daha basarılı bır ekım çıkar göster boş konuşma
Alıntı yapılan: VATANSEVER35 - 24 Şubat 2017, 14:07:38öncelikle geçmiş olsun ekimde özenildigine eminim fakat saclarının on tarafı ortası ileri dogru sag ve solda kendi yonlerine dogru bunu senmi istedin yani hepsi bir yonde degil kardesim aslında kötü durmamış bendede aynı acıklı var ceske oyle olsa kel olan yerlere dogru kaysa ama kardeşim kızmayında ben bütün doktorlara arkdas yonlendirdim kurdugumuz whatsap grubunda bir cok kişi vardı hatta toplu fiyat alkdık dr ismi zikretmiyorum parası olan elbette koray beye gitsin ama şuna emin olun ben bundan üstünmüdür bilmem ama en az bunun kadar ve hataa bagzısında ( gününemi denk gelir bilmem ) hic iz kalmayan ensede ve kesinlikle berberlerin dahi anlamadıgı bir sürü ekim gordum ve bir yıl iki yıl sonralarınıda yani baktıgım zaman bu koray a o kadar para vermekle hadi bırak biizm bulduklarımızı bulgarda yunanda manuel alım yapan dhi global var onlarda bile inanılmaz sonuclar var ve inanın yarısının yarısı fiyatına illa durumu iyii adama 5000 10 bin desende bilsede gitmez bayılcak illa koraya ve bikac kişiye tekrar gecmiş olsun inşaAllah şaşıracagım bi ekimi olur koray beyin ulen adamin saclari uzun zaten saclarinin yonunu nasil anladin bu resimden? elinle saga atsa saga gider sola atsa sola gider. dediklerin zaten anlasilmiyor ama sanirim Koray Erdogan'a o kadar para vermeye degmez daha dusuk fiyatlara ayni isi yapanlar var demek istemissin ama oyle bir dunya yok malesef. Goz var goz var, bu islerden anlamayan sokaktan gecen bi adama sorsan 5000 tl lik ekimle Koray Erdogan'in yaptigi estetik sac ekimini ayiramaz. bu yuzden sende cok anlamiyosun bu islerden diye dusunuyorum, biraz daha arastir ekim tekniklerini sac cikarma basarilarini vs o zaman konusalim.
Alıntı yapılan: ModelPros - 24 Şubat 2017, 14:48:06Alıntı yapılan: VATANSEVER35 - 24 Şubat 2017, 14:07:38öncelikle geçmiş olsun ekimde özenildigine eminim fakat saclarının on tarafı ortası ileri dogru sag ve solda kendi yonlerine dogru bunu senmi istedin yani hepsi bir yonde degil kardesim aslında kötü durmamış bendede aynı acıklı var ceske oyle olsa kel olan yerlere dogru kaysa ama kardeşim kızmayında ben bütün doktorlara arkdas yonlendirdim kurdugumuz whatsap grubunda bir cok kişi vardı hatta toplu fiyat alkdık dr ismi zikretmiyorum parası olan elbette koray beye gitsin ama şuna emin olun ben bundan üstünmüdür bilmem ama en az bunun kadar ve hataa bagzısında ( gününemi denk gelir bilmem ) hic iz kalmayan ensede ve kesinlikle berberlerin dahi anlamadıgı bir sürü ekim gordum ve bir yıl iki yıl sonralarınıda yani baktıgım zaman bu koray a o kadar para vermekle hadi bırak biizm bulduklarımızı bulgarda yunanda manuel alım yapan dhi global var onlarda bile inanılmaz sonuclar var ve inanın yarısının yarısı fiyatına illa durumu iyii adama 5000 10 bin desende bilsede gitmez bayılcak illa koraya ve bikac kişiye tekrar gecmiş olsun inşaAllah şaşıracagım bi ekimi olur koray beyin ulen adamin saclari uzun zaten saclarinin yonunu nasil anladin bu resimden? elinle saga atsa saga gider sola atsa sola gider. dediklerin zaten anlasilmiyor ama sanirim Koray Erdogan'a o kadar para vermeye degmez daha dusuk fiyatlara ayni isi yapanlar var demek istemissin ama oyle bir dunya yok malesef. Goz var goz var, bu islerden anlamayan sokaktan gecen bi adama sorsan 5000 tl lik ekimle Koray Erdogan'in yaptigi estetik sac ekimini ayiramaz. bu yuzden sende cok anlamiyosun bu islerden diye dusunuyorum, biraz daha arastir ekim tekniklerini sac cikarma basarilarini vs o zaman konusalim. Dostum sende kaç dil var ya ? Ben anlamadım ne yazmıs sen baya anlamıssın ehuhe