Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Akf - 16 Şubat 2017, 20:34:03Hintel bugün asmedden randevuyu aldım mayısta insallah ekim olucak koray hocaya saç ektirebilme şansını elde ettik sonunda bu süreçte bana yardımcı oldugun için sana nekadar tesekkur etsem az sen olmasaydin ne asmedi ne de koray hocayı tanımış olurdum bu arada senin konu ilk defa ikinci sayfaya düşmüş şaşırmadım desem yalan olur Hayırlı olsun dostum önemi yok bişey yaptık sayılmaz:) sen bide özel mesajları görsen
Hintel bugün asmedden randevuyu aldım mayısta insallah ekim olucak koray hocaya saç ektirebilme şansını elde ettik sonunda bu süreçte bana yardımcı oldugun için sana nekadar tesekkur etsem az sen olmasaydin ne asmedi ne de koray hocayı tanımış olurdum bu arada senin konu ilk defa ikinci sayfaya düşmüş şaşırmadım desem yalan olur
Vay vay vay vay anasini be bircok kisi 20.gun fotonu gordukten sonra sitenin en iyi ekimi olucak demisti artik merakla bekliyoruz bu goruntuden sonra belli capelliye cikip namini taclandirirsin bu gidisle
90. gün böyleyse, sac isini halletmissin diye bil! Güzel günler bekliyor seni... Hayirli olsun!
Saçlar ahenkle uçuşa geçmiş maşallah acayip çıkış olmuşkısa sürede
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 18 Şubat 2017, 12:13:35Vay vay vay vay anasini be bircok kisi 20.gun fotonu gordukten sonra sitenin en iyi ekimi olucak demisti artik merakla bekliyoruz bu goruntuden sonra belli capelliye cikip namini taclandirirsin bu gidisle hepizin insallah güzel olucak kardesim
Alıntı yapılan: Hintell - 18 Şubat 2017, 12:29:42Alıntı yapılan: Sacsizkel - 18 Şubat 2017, 12:13:35Vay vay vay vay anasini be bircok kisi 20.gun fotonu gordukten sonra sitenin en iyi ekimi olucak demisti artik merakla bekliyoruz bu goruntuden sonra belli capelliye cikip namini taclandirirsin bu gidisle hepizin insallah güzel olucak kardesim Belli capelliye cikana Koray hoca ipohone 7 plas veriyomus
Abi 45. Sayfa saç nerde
Alıntı yapılan: Staticx - 18 Şubat 2017, 20:25:11Abi 45. Sayfa saç nerde kafayı yukarı kaldır görürsün
Alıntı yapılan: Hintell - 18 Şubat 2017, 20:58:43Alıntı yapılan: Staticx - 18 Şubat 2017, 20:25:11Abi 45. Sayfa saç nerde kafayı yukarı kaldır görürsüngeldi yine tipini ...