Dostum her paylasimda belirtiyoruz ışıgın durumu ne denli degişik gösterdiğinden... Bu yuzden foto.ları gun ısıgında ya da gece cekerken ısık yönüne doğru cekelim ki hersey net sekilde yansısın. Ekim yapan yerler yeterince biseyleri gizleme konusunda zaten ustalar, biz samimi insanlar bari birbirimize objektif ve net goruntuler sunalim. Uygun oldugunda tam ısik yonunde bir foto. Atarsan durum hakkinda net yorum yapma sansimiz olur. Surecin hayirli olsun...
Yanlış anlaşılmasın, Hintell'in bu detaylı ve güzel konusunda bir tartışma daha başlatmak değil amacım, ancak şöyle belirteyim, siz tabi bu işin az da olsa uzmanı olarak gerçeği tüm somutluğuyla görmek istiyorsunuz. Fakat dünyadaki en iyi ekimcilerin de belirttiği gibi saç ekim işi bir perde bir paravan, %100 mükemmel saç ekimi diye bir şey yok, yani evet siz güneşe karşı fotoğraf istiyorsunuz ama insanlar sizin saçlarınıza bakarken güneşe karşı kafanızı eğdirip bakmayacaklar, vb. gibi ben de koray hocaya ilk ektirdiğimde eski forumda spot ışığın altında durduğumda ekilen kökleri görebiliyorum demiştim. Oradan bir arkadaşın bana cevabı dünya üzerinde öyle bir ekimin olmadığı idi. Daha sonra anladım gerçekten de böyle bir ekim yok maalesef, gerçekten norwood 3 kafayı kapatabilmek için gerekli kök sayısı 6000-7000 civarı fakat bunu o sıklıkta ekebilecek ekimci zaten yok ekse bile ancak %50-60'ı çıkar. Hintell için konuşmak gerekirse donörden anladığım kadarıyla saçları kalın telli, eminim koray hoca'da söylemiştir gerçekten çok güzel saçları var ve ekimin başarılı olacağı çok aşikar. Demem o ki kim olursa olsun, eğer çok sınırlı bir alan değilse saçlarını güneşe çevirdiği vakit veya elleriyle saçlarını ayırdığı vakit greft aralarını görecektir. Fakat tararken ve normal yaşantısında bunun farkını kimse anlamaz. Sonuçta dünya da hiçbir şey doğal ilk zaman ki gibi olmuyor maalesef..