Hayırlı olsun kardesım super olmus dahada guzel olacak ınsallah sakaklarda cok dogal. .4.ayda etırdıgını bıle unutmaya baslarsın hayırlısıyla.
Musadenler bırkac soru sormak ıstiyorum.mevcut saclarinda ekimden dolayi herhangibir kayip gozlemledin mi ? 4.ay ekilenler cikana kadar sacimiza ekim oncesi vermis oldugumuz sekli sizce verebilir miyiz?
sevgiler saygilar
inşşallah iyi dilekleriniz için teşekür ederim. Suan 30 cu gündeyim dökülme daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama mevcut saçlarımda bir dökülme şuan için hissetmedim. Koray hocanın daha önceki ektiren arkadslara bakımca hepsı 2 ay sonra mevcut sekillerini veriyor ben daha o sürece gelmedigim için zaten verdigim bi şekil yoktu bişey diyemiyecegim şimdilik o konuda
Dostum haklısın. Söylediğin şeylerin çoğuna katılıyorum. ASMED de ciddi bir ekip ve çalışma var. Sizlerin sayesinde bunu görüyoruz. Söylemek istedğim şu. KUL'un 3000 3200 ile harikalar yarattığı bir açıklığa Koray Erdoğan 4500 diyor. Koray Erdoğan dese ki evet 3200 greft yeterli. 1 dk düşünmem tercih ederim. Biri 1 euro, diğeri 2,5 euro. Bakınca arada 1,5 var. Ama greft sayısındaki fark eklenince makas iyice açılıyor. 2,5 euro luk fiyatına itiraz etmiyorum, sadece fazla greft kullandığını düşünüyorum. Aklıam şu geliyor o zaman, KUL fiyatını 1,5 euro yapsa, manuel alım yapsa ve ektiği greft sayısını %25 % 30 arttırsa, hangisi tercih edilir, Erdoğan mı, KUL mu?