Saç Ekimi Sonuçları
Nationalgepgraphic İn asmedde çektigi belgeselin bir kısmı bekliodum uzun zamandır sahsen gurur duydum:)) http://channel.nationalgeographic.com/explorer/videos/vain-man/ Yotube
Ee hintel kardesim o kadar soledi dinlemediniz 😜
Şu finasteridi kullanmasanızda ekimin gerçek sonucunu görebilsek keşke.
Koray Erdoğan artık saç ekimi konusunda başka bir boyutta...Ayağa kalktım ve alkışlıyorum
Alıntı yapılan: Jokey35 - 21 Aralık 2016, 15:34:29Koray Erdoğan artık saç ekimi konusunda başka bir boyutta...Ayağa kalktım ve alkışlıyorum fiyatı geçtim artık tarihde alamıycaz yeter daha yükselmesin :p biz bi ektirelim daha sonra uzayamı çıkıyor napıyosa yapsın
Alıntı yapılan: can29 - 21 Aralık 2016, 18:36:01Alıntı yapılan: Jokey35 - 21 Aralık 2016, 15:34:29Koray Erdoğan artık saç ekimi konusunda başka bir boyutta...Ayağa kalktım ve alkışlıyorum fiyatı geçtim artık tarihde alamıycaz yeter daha yükselmesin :p biz bi ektirelim daha sonra uzayamı çıkıyor napıyosa yapsın Katılıyorum dostum ama greft sayısını biraz şişirdi bence son 1 yılda. Keser in 2000 greft dediğine k.erdoğan 4000 diyor aldığı para helal olsun ama daha az greftle de harikalar yaratabilecek bir potansiyeli ve yeteneği varken 4000 50 greftleri telaffuz etmesi, ticari kaygısını ön plana taşıdığı izlenimini yarattı bende ☺ son kararım Zekeriya Kul'du ama ciddi anlamda k.Erdoğan ı düşünmeye başladım. Paraya kıyıp en iyisine yaptırmak bana daha cazip gelmeye başladı. Gerçi Kul da bu konuda çok cok iyi ama manuel alım yapmıyor
Hayırlı olsun kardesım super olmus dahada guzel olacak ınsallah sakaklarda cok dogal. .4.ayda etırdıgını bıle unutmaya baslarsın hayırlısıyla.Musadenler bırkac soru sormak ıstiyorum.mevcut saclarinda ekimden dolayi herhangibir kayip gozlemledin mi ? 4.ay ekilenler cikana kadar sacimiza ekim oncesi vermis oldugumuz sekli sizce verebilir miyiz?sevgiler saygilar
ya bir şey söyleyeceğim. tamam koray hoca on numara ekim yapmış vs. ama saç ekimi yapılan arkadaşın tepe bölgesi zaten sık, sadece ön tarafa şakak kısmına ekim yapılmış. çok abartılacak bir şey yok diye düşünüyorum. ayakta kalkıp alkışlanacak durum yok bence. ben koray hocanın full kel bir insana ekim yaptığını görmedim. iddaa etmiyorum sakın yanlış anlamayın sadece gerçekten ben görmedim. kesin yapmıştır öyle bir ekim ama ben genelde koray hocaya baktığımda sadece ön bölgeye ekim yapıyor.