Hintell ben bu revita şampuan i internetten temin edebildim ve bir ay kadardır kullanıyorum gerçekten çok güzel bir şampuan fakat eczanelerde bulamadim malesef uzun zamandır kullaniorum demissin sen nerden temin ediyosun ?
degişiyo hocam bazen yurt dısından alıyorum çıkınca bazen distribütörünü arıyorum gönderiyorlar kapıda ödeme bazende nişantaşında da bana yakın bir eczanede var zaten bitince o sekılde alıyorum ama ben 2 günde bir 1 kere yıkayıp 10 dakika beklettigim ıcın her gün saç yıkamanın dogru olmadıgını düşünüyorum saç bıraz kendı dogal yagı ıle beslensin diye bana 5_6 ay gidiyor 1 kutusu ama suan bana Asmedden verilen onların kendi özel şanpuanını kullanıorum 1 ay dolana kadar da bunu kullanıcam daha sonra revita ile devam edicem
Dostum sana yegane tavsiyem aldigin ilaclarin yaninda kesinlikle biotin al. sacin hizli uzamasini saglayan 5000mg olani kulan yan etkisi yok. bu ilac sok dokulmenin ardindan saclarinin hizli uzamasina cok buyuk etki ediyor. olay zaten saclarin cikmasini beklemek sana en azindan 1 ay kazandirir.
tesekurler dostum 1senedir kullandıgım bir vitamin.Dilek hanımada sormustum kullan ben severim yararlı demisti ..senin durum nasıl basladımı çıkışların
4.ayda fotoraf paylasicam. suan nazar etmeyelim gidisat iyi yonde 2. ve 3. aylar cok sintiliydi o piskoloji inan yoruyor adami en azindan beni yordu. tam umitsizlige kapilmaya basladigimda aynaya bir baktim dedim tamam cikislar basliyor
bilirim o dönemleri kolay degildir ... önceden tanısmıs olsaydık o dönemde destek olurdum sana cunki iyi ezberledim koray hocanın sürecini uzun zamandır cok arkadasım ektirdi koray hoca da takip ettim hemen hemen herkes bir dönem umutsuzluga kapılıyor senin 2 ayın var vay be demem için dostum 6 ay dan sonrada çoklu greftlerin cıkmaya başlıcak senin alımı kim yaptı ?
Ismini hatirlamiyorum isim hafizam cok kotu. ben zaten dubaide yasiyorum sadece ekim yaptirmak icin Istanbula geldim. benim aklimda kalan iki isim var telefonda her zaman gorustugum seda hanim ve koray hoca. gerci orda calisanlarin hepsi kalifiye personel. hee bide umut hoca var acayip kafa adam buz gibi gorunuyor ama sohbet ettikce degisik bir ic dunyasi oldugunu anliyorsun ama graftlari alanlarin hepsi bu iste dort dortluk. ben orda bir tane ise yaramaz ozellikle operasyona girececek olanlardan oldugun hic sanmiyorum... benim graftlari alan kizlari operasyon sirasinda soru yagmuruna tutum yaa hicmi daralmiyorsunuz tek tek alim yapiyorsunuz saatlerce ugrasiyorssunuz diye. onlar isi oyuna donusturmusler el isi gibi biz cok keyif aliyoruz diyorlardi. her soruma cevap veriyorlardi ictenlikle. hatta graftlarin ne kadar onemli oldugunu soyle bir ornek vererek anlati; kadir bey burda yangin ciksa benim ilk kurtaricagim sey sizin graflariniz diyordu
aynen süper hepsi sanatkar 4/4 lük insanlar vallahi ben ordaki disipline hayran kaldım 1 haftadır bizim şirkette törör estiriyorum
o yüzden tüm sirketin calışma politakasını degiştiriyorum:)) çok etkilendim ne iş yapıyosan yap işini 4/4 lük yapıcaksın
koray hoca mesala adam saat 7 de işinin başında. Bizim bu yaşta biraz yogun calışsak bi trafımız oynuyor
örnek alıyorum kendime şuan resmen
ayrıca evet umut beyle bende baya sohbet ettim zaten sürekli yanıma geliyor saglık dururmumu tansıyonumu inceleyip operasyon rahat gecsin diye elinden geleni yaptı. Evet ilk başta soguk görünsede aslında cok espirili ve sıcak kanlı biri. Saclarıda açıklıgı now7 olmasına ragmen bence cok başarılı olmus inceledim baya o açıklıgın bu kadar iyi kapatılmış olması süper bir başarı 6bin greft ekilmiş