Saç Ekimi Sonuçları
Hintell saçlarını yeni gördüm çok güzel olmuş bol bol güzel günlerde taraman dilegiyle ☺
Abi hep şunu düşünüyorum saçlar ekim oncesinde ne kadar cansız görünüyor hatta adam gibi uzamıyor bile ama ekimden sonra hic dokulmemis gibi canlı ve gür bu nasıl oluyor ustam
Kalsifikasyon mevzusu hintell başkanda da olmuş ama koray hoca tabiki üstad olduğu için kurtarmış
Hintel Gecen sene ekimini bastan sonra goz gezdirmistim lakin sunu merak ettim ilk ekimi hangi kasap yapti?
cahiliye döneminde natures nişantasında Op.Dr.Sacit KARADEMİR ilk ekim ekim patladı ön cizgi diye bır şey yoktu zaten çıkan saçlarda yönler ters'di felaketti yani, Koray hoca 3 saatt e yakın o saçları çıkarmakla uğraştı sonra kanal açtı çıkartığı greftlerı tekrar kullandı yenı alınanlarla. saç ekımınde olabılıcek en zor cerrahı işlemi gerçekleştirmiş oldu bana göre. bu kadar düzelebileceğine açıkçası ben bile inanmıyordum kurtardı hocamız bizi sa-olsun.
Sana da böyle bir sonuç yakışırdı hintel çok güzel olmuş 🙂
merhaba, tebrikler, en son revita kullanıyordunuz şampuan olarak, bu konuda da aydınlatır mısınız?
yeni fotoğraflar ne zaman gelir abi