Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 29 Nisan 2019, 13:26:23Alıntı yapılan: Gastamonulu - 29 Nisan 2019, 13:22:52Reis sende duzeltme ekimi yaptirdin lakin ilk ekimden uzun hali ile hic foto yok. Elinde varsa paylasirmisin ? Ve ilk ekimdeki sikintinn neydi. Artik bu saclardan sonra varsa da silmissindir ama ben yine de sorayim merak ettim İlk ekimde saç yönleri berbatttı içine etti kafamın ve kendi saçlarımı kaybettim ilk ekımı yapan doktor yüzünden yan şakakları da kaybettin üstüne. Ekilenlerin %50 si çıktı ve yönler berbattı ve iğrenç bır saç çızgısı kısa kestirip üzerine topik sürmek zorunda kalıyordum aslında hatırlamak bile istemediğim dönemler . Koray hoca ekilenlerin hepsini tekrar tek tek çıkardı operasyon sabahı 2 yada daha fazla saate yakın sökme işlemini yaptı hepsini tekrar çıkardı ekim alanından.... sonra donörden alıma gecildi ilk ekimden kalma çıkartığı greftleri bana tekrar ekti yabancı forumlarda var mı örneği görmedım koray hocanın bir kaç hastası dışında.. ekilenleri ekim yerinden çıkartılıp tekrar ekilen bu forumda tek ben varım sanıyorum ben uğraşmaz sanıyordum Koray hocayı tanımadan önce ama yanılmışım çok zor bir işlem çok sorun yaşamıssın sana yardımcı olmak istıyorum dedi kısaca babalık yaptı:).. ve ustune 2.3 saat sırf onlarla ugrastı hakkı ödenmez kurtardı beni resmen o igrenc görüntüden ve donörden yeni alımla ön tarafı komple ekti .... donörden de düzensiz bir alım olmuştu ilk ekim de donör bölgesını homojen bir hale getirdi eşitledi alım yaparak nerden ne kadar alındıgını hesaplayarak. hiç bir saç ekimi anadan doğma gıbı olmaz ama ben ona yakın bır sonuç aldıgım ıcın sankı hıc saç ektirmemıs gibi haytıma devam ediyorumöncesi fotolara gelince ilk ekimden kalma saçlarla var Asmed de çekilen ama ön tarafın tamamına yakını çıkartıldı operasyonda..kısaca benim saç ekimim gerçekten çok zor bir operasyondu ve Koray hocanın normal ekime göre çok çok fazla vaktini aldı.herkes benim kadar şanslı olmaya bilir o yüzden seçimlerini dikkatli ve forumdaki bilğili arkadaşlara danışarak yaptırsın.Neyse çalışalım işler çokAbi senin işini de bir öğrenemedik dişçi diyen var,şirket sahibi diyen var burda da mafya babası gibi duruyon bakalım ne çıkacak saçlara da maşallah diyelim tekrar
Alıntı yapılan: Gastamonulu - 29 Nisan 2019, 13:22:52Reis sende duzeltme ekimi yaptirdin lakin ilk ekimden uzun hali ile hic foto yok. Elinde varsa paylasirmisin ? Ve ilk ekimdeki sikintinn neydi. Artik bu saclardan sonra varsa da silmissindir ama ben yine de sorayim merak ettim İlk ekimde saç yönleri berbatttı içine etti kafamın ve kendi saçlarımı kaybettim ilk ekımı yapan doktor yüzünden yan şakakları da kaybettin üstüne. Ekilenlerin %50 si çıktı ve yönler berbattı ve iğrenç bır saç çızgısı kısa kestirip üzerine topik sürmek zorunda kalıyordum aslında hatırlamak bile istemediğim dönemler . Koray hoca ekilenlerin hepsini tekrar tek tek çıkardı operasyon sabahı 2 yada daha fazla saate yakın sökme işlemini yaptı hepsini tekrar çıkardı ekim alanından.... sonra donörden alıma gecildi ilk ekimden kalma çıkartığı greftleri bana tekrar ekti yabancı forumlarda var mı örneği görmedım koray hocanın bir kaç hastası dışında.. ekilenleri ekim yerinden çıkartılıp tekrar ekilen bu forumda tek ben varım sanıyorum ben uğraşmaz sanıyordum Koray hocayı tanımadan önce ama yanılmışım çok zor bir işlem çok sorun yaşamıssın sana yardımcı olmak istıyorum dedi kısaca babalık yaptı:).. ve ustune 2.3 saat sırf onlarla ugrastı hakkı ödenmez kurtardı beni resmen o igrenc görüntüden ve donörden yeni alımla ön tarafı komple ekti .... donörden de düzensiz bir alım olmuştu ilk ekim de donör bölgesını homojen bir hale getirdi eşitledi alım yaparak nerden ne kadar alındıgını hesaplayarak. hiç bir saç ekimi anadan doğma gıbı olmaz ama ben ona yakın bır sonuç aldıgım ıcın sankı hıc saç ektirmemıs gibi haytıma devam ediyorumöncesi fotolara gelince ilk ekimden kalma saçlarla var Asmed de çekilen ama ön tarafın tamamına yakını çıkartıldı operasyonda..kısaca benim saç ekimim gerçekten çok zor bir operasyondu ve Koray hocanın normal ekime göre çok çok fazla vaktini aldı.herkes benim kadar şanslı olmaya bilir o yüzden seçimlerini dikkatli ve forumdaki bilğili arkadaşlara danışarak yaptırsın.Neyse çalışalım işler çok
Reis sende duzeltme ekimi yaptirdin lakin ilk ekimden uzun hali ile hic foto yok. Elinde varsa paylasirmisin ? Ve ilk ekimdeki sikintinn neydi. Artik bu saclardan sonra varsa da silmissindir ama ben yine de sorayim merak ettim
Abi senin işini de bir öğrenemedik dişçi diyen var,şirket sahibi diyen var burda da mafya babası gibi duruyon bakalım ne çıkacak saçlara da maşallah diyelim tekrar
Saçları kısalttım mevsime uygun olsun güçlensin
Ara makas attırmaya gidiyormusun abi
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Mayıs 2019, 14:37:56Saçları kısalttım mevsime uygun olsun güçlensinGüçlensin kısmını anlayamadım Başkanım. Saçlardan gemi halatı yapma planı mı var 😄
Beddua mı ettin kardeşim:)