Hintell hocam Bir saç ekiminde olucak en güzel sonuç seni örnek diye dünyayı gezdirmek gerek inanmaz kimse saç ekimi olduğuna.
Eyvallah sana bir anımı anlatayım:)
Asmed ekibiyle Yunanistandayız dünyanın en büyük workshoplarından birini yönetiyor koray hoca detaylar zaten forumda var.
Neyse koray hoca bizi de davet etti dünyanın Bütün forumları katılıcaktı çünkü saolsun Hakkı ödenmez.
Koray hocamızda ozaman long fue yi yeni tasarlamış yeni yeni yapmaya başlamıştı.
Tabi insanlar merak ediyor long fue yi diger dünyanın önde gelen doktorlarıda operasyonlar yapıyordu zaten bende izliyordum. lorenzo wong vs. Normalde operasyon odalarına girilmezdi koray hoca saolsun tam yetki verdi bizim foruma her yere girebiliyordum:)
Bende gönüllü oldum koray hoca bana 60 /70 greft long fue ekimi yapıcak oda tıklım tıklım doldu bütün kameralar odaya doluştu herkesin gözü bende ve koray hocada:) biraz heycanlamdım.
Neyse biz odaya Dilek hoca ile geldik koray hoca o sırada yunan tv sine röpörtaj veriyor.
Kameramanlar sordu Hasta kim kime saç ekiceksiniz? diye dilek Hocaya:) oda beni gösterdi adamlar inanmadı bunun neresine ekiceksiniz diyorlar:) zaten bizim hastamız biz ektik sadece göstermek için 50 /60 greft ekicek koray erdoğan dedi şok olmuştu adamlar:))) kısaca gercekten Koray hoca Efsane bir doktor ve çok mutluyum belki kötü olsa saç ektirdiğimi söylemezdim anlaşılsın istemezdim simdi özellikle insanlara saç ektirdiğimi söylüyorum inanmıyorlar genelde ve çok hoşuma gidiyor. Darısı herkesin başına.