Koray Hoca gerçekten saygı duyulası bir insan. Yeni Asmed'i görme fırsatım henüz olmadı. Ama, mart ayında ekimimin 1 senesi dolduğunda ziyaret etmeyi düşünüyorum. 50.000.000 TL yatırım yapılmış. (Bu parayı faize koysan aylık 900.000 ila 1.000.000 TL gelir elde edilmektedir) Benim anladığım, salt parayla mutlu olan bir insan değil. Kendini geliştirmenin, öncü olmanın, eğitim vermenin kendisi için çok daha önemli olduğu aşikar. Dünyada çok ciddi bir itibar sahibi. Bu itibar da sadece parayla olabilecek bir şey değil. Senelerin verdiği emek ve özveri sonucu ortaya çıkan bir durum.
Önceki Asmed binası yeterliydi bana kalırsa. Ama Koray Hoca ve Asmed ekibine yetmemiş belli ki. Çalışanlarının mesai sonrası fitness, cardio yapıp, basket oynayabildiği bir merkez olmuş. Asmed'i gidip görenler iyi bilir, çalışan insanların çalışma ortamında bu kadar mutlu olduğu bir yer görmek çok zor. Allah yollarını açık etsin. Ülkemiz için önemli bir insan Koray Erdoğan ve tabii ki yetiştirmiş olduğu insanlar.