Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual  (Okunma sayısı 752124 defa)

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual
« Yanıtla #2385 : 11 Ocak 2019, 15:30:10 »
Dr. Koray Erdoğan - Marka Konferansı 2018  (Üstad İş Başında  8) )

Röportajı şimdi fark edip izledim ama Balçiçek İlter ne kadar profesyonellikten uzak yönetiyor röportajı. Bir soru sorduktan sonra cevabı bitmeden hocanın lafını kesip bir sonraki soruya geçip duruyor bildiğin konuşturmuyor adamı. Organizasyonun büyüklüğüne yakışmayacak bir sunum, güme gitmiş hocanın anlatacakları.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2386 : 11 Ocak 2019, 18:41:50 »
Koray Hoca gerçekten saygı duyulası bir insan. Yeni Asmed'i görme fırsatım henüz olmadı. Ama, mart ayında ekimimin 1 senesi dolduğunda ziyaret etmeyi düşünüyorum. 50.000.000 TL yatırım yapılmış. (Bu parayı faize koysan aylık 900.000 ila 1.000.000 TL gelir elde edilmektedir) Benim anladığım, salt parayla mutlu olan bir insan değil. Kendini geliştirmenin, öncü olmanın, eğitim vermenin kendisi için çok daha önemli olduğu aşikar. Dünyada çok ciddi bir itibar sahibi. Bu itibar da sadece parayla olabilecek bir şey değil. Senelerin verdiği emek ve özveri sonucu ortaya çıkan bir durum.

Önceki Asmed binası yeterliydi bana kalırsa. Ama Koray Hoca ve Asmed ekibine yetmemiş belli ki. Çalışanlarının mesai sonrası fitness, cardio yapıp, basket oynayabildiği bir merkez olmuş. Asmed'i gidip görenler iyi bilir, çalışan insanların çalışma ortamında bu kadar mutlu olduğu bir yer görmek çok zor. Allah yollarını açık etsin. Ülkemiz için önemli bir insan Koray Erdoğan ve tabii ki yetiştirmiş olduğu insanlar.
The World is Yours

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2387 : 12 Ocak 2019, 22:57:47 »
Koray Hoca gerçekten saygı duyulası bir insan. Yeni Asmed'i görme fırsatım henüz olmadı. Ama, mart ayında ekimimin 1 senesi dolduğunda ziyaret etmeyi düşünüyorum. 50.000.000 TL yatırım yapılmış. (Bu parayı faize koysan aylık 900.000 ila 1.000.000 TL gelir elde edilmektedir) Benim anladığım, salt parayla mutlu olan bir insan değil. Kendini geliştirmenin, öncü olmanın, eğitim vermenin kendisi için çok daha önemli olduğu aşikar. Dünyada çok ciddi bir itibar sahibi. Bu itibar da sadece parayla olabilecek bir şey değil. Senelerin verdiği emek ve özveri sonucu ortaya çıkan bir durum.

Önceki Asmed binası yeterliydi bana kalırsa. Ama Koray Hoca ve Asmed ekibine yetmemiş belli ki. Çalışanlarının mesai sonrası fitness, cardio yapıp, basket oynayabildiği bir merkez olmuş. Asmed'i gidip görenler iyi bilir, çalışan insanların çalışma ortamında bu kadar mutlu olduğu bir yer görmek çok zor. Allah yollarını açık etsin. Ülkemiz için önemli bir insan Koray Erdoğan ve tabii ki yetiştirmiş olduğu insanlar.

Geçtiğimiz hafta içinde kontrol için gittiğimde görmüş oldum, gerçekten muazzam olmuş ama tesisin etkileyiciliginden ziyade yine vizyona hayran kalıyor insan. Saç ekimi gibi tek ve kişiye bağlı bir disiplinden yola çıkarak böyle bir büyüklüğe ulaşmak takdire değer gerçekten. Cesareti de ayrıca takdir etmek lazım. Bilemiyorum dünyada örmeği var mıdır ya da kaç tane vardır saç ekimi üzerine böyle bir tesisin...

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2388 : 13 Ocak 2019, 02:33:34 »
yeni yerde otomatik galoş makinesi yok  :) ama müzisyen arkadaşlar yine çalıyor işin olmayacak oturup dinliyicen ha mekanda 10 numara dizayna iyi ama renkler soğuk secilmiş yine hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2389 : 14 Ocak 2019, 11:55:10 »
yeni yerde otomatik galoş makinesi yok  :) ama müzisyen arkadaşlar yine çalıyor işin olmayacak oturup dinliyicen ha mekanda 10 numara dizayna iyi ama renkler soğuk secilmiş yine hayırlı olsun

Alan büyük ondan sana öyle gelmiştir::)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2390 : 14 Ocak 2019, 11:56:10 »
Geçtiğimiz hafta içinde kontrol için gittiğimde görmüş oldum, gerçekten muazzam olmuş ama tesisin etkileyiciliginden ziyade yine vizyona hayran kalıyor insan. Saç ekimi gibi tek ve kişiye bağlı bir disiplinden yola çıkarak böyle bir büyüklüğe ulaşmak takdire değer gerçekten. Cesareti de ayrıca takdir etmek lazım. Bilemiyorum dünyada örmeği var mıdır ya da kaç tane vardır saç ekimi üzerine böyle bir tesisin...

Dünyada örneği yok henüz en azından ben görmedim.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2391 : 22 Ocak 2019, 15:20:17 »
Donör.
Global Moderator

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2392 : 22 Ocak 2019, 16:11:10 »
Massallah baskan bende video sanıp üzerine üzerine basıyom haha

Bafe26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2393 : 23 Ocak 2019, 00:52:54 »
50 milyonluk bir yatırım söz konusu iken, Koray hocanın fiyatını eleştirmek çok haksız. Sadece alkışlamak gerekiyor Koray hocayı. Henüz gidip görmedim ama kısmetse 7-8 Mart’ta orada olacağım bende randevumu aldım 👍

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2394 : 23 Ocak 2019, 01:49:43 »
Donör.
Senin donör de Cengiz Ünder'in bonservisi gibi maşallah, çok bereketli. :)

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2395 : 23 Ocak 2019, 09:37:05 »
Süper doğal ve hiç müdahale edilmemiş gibi...👌

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2396 : 23 Ocak 2019, 11:31:37 »
Massallah baskan bende video sanıp üzerine üzerine basıyom haha

Ekran görüntüsü alınca öyle oldu:)))
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2397 : 23 Ocak 2019, 11:32:02 »
50 milyonluk bir yatırım söz konusu iken, Koray hocanın fiyatını eleştirmek çok haksız. Sadece alkışlamak gerekiyor Koray hocayı. Henüz gidip görmedim ama kısmetse 7-8 Mart’ta orada olacağım bende randevumu aldım 👍

Hayırlı olsun ekiminiz :) inşallah
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2398 : 23 Ocak 2019, 11:32:24 »
Süper doğal ve hiç müdahale edilmemiş gibi...👌

Darısı başına ömercim inşallah
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2399 : 23 Ocak 2019, 11:33:30 »
Senin donör de Cengiz Ünder'in bonservisi gibi maşallah, çok bereketli. :)

Koray Erdoğan Bi 4 bin daha alır diye tahmin ediyorum ilerisinde olası bir dökülme yaşarsam
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram