Saç Ekimi Sonuçları
Toprağı beslesen bu kadar verim alamazsın başkan herhalde dökülen saçlarda geri çıkmaya başladı . Maşallah vallahi bakarken nazar değecek diye korkuyorum. Bravo Koray Hocaya ...
Masallah diyelim ustat nazar değmesin...
Abi yeter paylaşım yapma. Düşman çatlatıyorsun resmen. Açıkcası itimad etmesem ve bir ekimci paylaşsa bu resmi protez saç derdim.
Protez saç dendi daha önce. Aman diyim yapma başına iş alırsın, bu saç ekimi bir millete mal olmuş bir ekimdir
Abi sanki son zamanlarda finas bırakıp başka bir şey arayiş içindesin gibi geliyor konularda yazdıklarından yorumlarından bunu anliyorum ? hı..
Yok kardeşim bir arayış içinde degilim finasterid den memnunum pros carı sevmedim:) prope cia geçiçem gene ama piyasada yok ondan
Ben proscar kullanıyorum, sevmedim derken neyini sevmedin?
harbiden 10 numara olmu.seni geçebilirmiyim diye düşünürüm zira senin açıklığın daha fazla benimki sadece ön kısım şuan 4 ay oldu
Bölmek filan farklı geldi bana siz devam edin bence çok ekonomik kısaca ben alışamadım 1mg propec/ia bana göre bir se eşit alamıyorum ısırıp çöpe atıyorum kalanını olmuyor yani
Ben bıçakla tam 4'e bölüyom, alıştım. Diğeri ne kadar ki?
150tl 1ay kullanım
Abouv, niye bu kadar fark var ki? Çok enteresan ya. İkisi de aynı etkiyi yapıyorsa Proscar kullanmamak çok mantıksız geldi şu an.