Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual  (Okunma sayısı 752213 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual
« Yanıtla #2235 : 23 Ekim 2018, 14:31:48 »
Uzun zamandır anlık foto çekip atmamıştım uzamatmaya karar verdim biraz tekrar azcık uzadı saç ekiminde süreç 12 aydan sonrada  önemli 2 senede yada 3/4/5/6 vs saçlar nasıl oluyor tekrar dökülüyormu zayıflıyor mu bunlarıda görmemiz gerek o yüzden 12 ay ile paylaşımları sınırlı tutulmamalı ara ara gelip herkes paylaşım yapmalı konularına diye düşüyorum 2016 kasım da ektirmiştim 2,5 sene oldu arkadaşlar anlık foto

Asot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2236 : 23 Ekim 2018, 14:47:05 »
Maşallah diyelim allah bi daha saç problemi yaşatmasın  :) bu arada bi sorum olacak cevap verebilirsen sevinirim finansterid açkenmi yoksa tokkenmi kullanıyosun ben bir kutu bitirdim genelde açken alıyorum fayda yada zarar açısından bi farkı varmı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2237 : 23 Ekim 2018, 14:53:40 »
Maşallah diyelim allah bi daha saç problemi yaşatmasın  :) bu arada bi sorum olacak cevap verebilirsen sevinirim finansterid açkenmi yoksa tokkenmi kullanıyosun ben bir kutu bitirdim genelde açken alıyorum fayda yada zarar açısından bi farkı varmı

Teşekür ediyorum umarım siz dahil herkesin saçı benden daha güzel olur ve mutlu olur herkes
Sorunuza gelınce:
Bende genelde finasterid i sabahları aç karına alıyorum sizin gibi aynı saatte almayada özellikle dikkat ediyorum bu önemli.
Bunların dışında finasterid Aç yada tok farketmez herhangi bir durum ile etkileşimi olmayan bir ilaç alkoll de buna dahil.
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2238 : 23 Ekim 2018, 15:03:24 »
Yuh bu ne abi? 2 Kafalık saç ekilmiş gibi. Allah nazarlardan saklasın.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2239 : 23 Ekim 2018, 15:06:59 »
Maşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2240 : 23 Ekim 2018, 15:08:56 »
Yuh bu ne abi? 2 Kafalık saç ekilmiş gibi. Allah nazarlardan saklasın.

:) daha iyileri sizlere inşallah
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2241 : 23 Ekim 2018, 15:09:21 »
Maşallah

İnşallah senin ekiminde çok güzel sonuçlanacak:)
Global Moderator

Asot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2242 : 23 Ekim 2018, 15:12:13 »
Teşekür ediyorum umarım siz dahil herkesin saçı benden daha güzel olur ve mutlu olur herkes
Sorunuza gelınce:
Bende genelde finasterid i sabahları aç karına alıyorum sizin gibi aynı saatte almayada özellikle dikkat ediyorum bu önemli.
Bunların dışında finasterid Aç yada tok farketmez herhangi bir durum ile etkileşimi olmayan bir ilaç alkoll de buna dahil.
cok sagolun deneyimli insanlardan bilgi almak her zaman iyidir

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2243 : 24 Ekim 2018, 10:15:10 »
Arkadaşlar , Hintell ile aramızda şöyle bir diyalog gelişti. ilginç olduğu için buraya yazmak istedim.
Malum Koray hocanın saç ekim fiyatı biraz fazla geliyor bize. Hintell e sordum; Koray hocada ısrar mı edeyim yada önerebileceğin başka
merkez veya doktor var mı diye.

Hiç kimseye, Koray hoca dahil,  doktor veya merkez önermiyorum dedi.  Önermem zaten etik olmaz, forum amacından sapar.
Sen kendin konuları okuyup, araştırıp karar vermelisin dedi. Kendisine tarafsızlığı için teşekkür ediyorum.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2018, 11:54:04 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2244 : 24 Ekim 2018, 10:26:22 »
Arkadaşlar , Hintell ile aramızda şöyle bir diyalog gelişti. ilginç olduğu için buraya yazmak istedim.
Malum Koray hocanın saç ekim fiyatı biraz fazla geliyor bize. Hintell e sordum; Koray hocada ısrar mı edeyim yada önerebileceğin başka
merkez veya doktor var mı diye.

Hiç kimseye, Koray hoca dahil,  doktor veya merkez önermiyorum dedi.  Önermem zaten etik olmaz, forum amacından sapar.
Sen kendin konuları okuyup, araştırıp karar vermelisin dedi. Kendisine tarafsızlığı için teşekkür ediyorum.
özelden kimseye öneride bulunmadım bulunmam ha doktor hakkında bilgi teknık hakkında bilgi sorar onu anlatırım onun dısında bu forum bosuna kurulmadı bakıcaksın incelıyeceksin kararını vericeksin büççene istediğine göre
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2018, 11:53:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2245 : 24 Ekim 2018, 14:06:15 »
Arkadaşlar  buradan benim saçım hakkında ne söyleyebilirsiniz? Araları sıkılaştırmak için kalem tekniği düşünüyorum ama
doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Tam bir ekim için alan çok fazla gibi geliyor bana.
Özelden destek alamadık, tecrübeli arkadaşlar buradan yorum yaparlarsa sevinirim.
Hadi şu saçı adam edelim :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2246 : 24 Ekim 2018, 14:11:59 »
Arkadaşlar  buradan benim saçım hakkında ne söyleyebilirsiniz? Araları sıkılaştırmak için kalem tekniği düşünüyorum ama
doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Tam bir ekim için alan çok fazla gibi geliyor bana.
Özelden destek alamadık, tecrübeli arkadaşlar buradan yorum yaparlarsa sevinirim.
Hadi şu saçı adam edelim :))

Sen asmed e konsultasyona gitmiştin dimi nedemişti koray hoca sana ? Kapasiten su bu vs?
Global Moderator

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2247 : 24 Ekim 2018, 14:30:58 »
Sen asmed e konsultasyona gitmiştin dimi nedemişti koray hoca sana ? Kapasiten su bu vs?
Hintell, hatırladığım kadarıyla, kapasite 8000, ekeceği ise 5000 olarak söylemişti hoca. 1 sene geçti üzerinden tam net hatırlayamıyorum.
tabi 1 senede şakaklar biraz daha geriye gitti ve saç seyrekleşti.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2248 : 24 Ekim 2018, 15:59:52 »
Hintell, hatırladığım kadarıyla, kapasite 8000, ekeceği ise 5000 olarak söylemişti hoca. 1 sene geçti üzerinden tam net hatırlayamıyorum.
tabi 1 senede şakaklar biraz daha geriye gitti ve saç seyrekleşti.

hocam hintel belki moderetör olması hasabiyle öneride bulunmamış ama bn bulunayım asmed e git bütçen uygunsa gerisi bana gore vesaire aslında herşey bukadar net yk kalem tekniği yok bilmem ne yöntemi kafanı bunlarla yorup daha fazla dökme saçını tabi bu benim fikrim öneri istediğin için söylüyorum

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2249 : 24 Ekim 2018, 16:54:50 »
hocam hintel belki moderetör olması hasabiyle öneride bulunmamış ama bn bulunayım asmed e git bütçen uygunsa gerisi bana gore vesaire aslında herşey bukadar net yk kalem tekniği yok bilmem ne yöntemi kafanı bunlarla yorup daha fazla dökme saçını tabi bu benim fikrim öneri istediğin için söylüyorum
Teşekkürler AKF. aynen yok şuydu, buydu derken strese girip saçları iyice döküyoruz.

Facebook Twitter Instagram