Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual  (Okunma sayısı 752327 defa)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual
« Yanıtla #2131 : 27 Temmuz 2018, 01:00:21 »
Öncelikle forumda paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederek söylemek istediklerime başlamak istiyorum. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yeterince bilgi sahibi olmadığımdan herhangi bir paylaşımda ya da yorumda bulunmadım belki ama tecrübeli üstadlarımın fikirlerini attığım mesajlara cevap olarak aldım , gerçekten hepsi  sağolsunlar. Rahatsızlık vermeden, ben de kendi düşüncelerimi kısaca ifade etmek istiyorum.
Saç ekimi oldukça zorlu ve ciddi bir süreç. Yaklaşık 8-12 ay gibi bir zaman diliminden bahsediyoruz. İnsanın bu sürece razı olması için -realist olmak kaydıyla - kaybettiği saçlarının geri dönüşüyle ilgili hayaller kurup bu hayallerini gerçekleştirebilecek bir cerrahın olduğuna inanması ve o cerrahı seçmesi gerekiyor. Benim seçim aşamam da bu şekilde oldu. Gerek bu forumda gerek çeşitli yabancı forumlarda gördüğüm sonuçlar beni Koray hocanın hayranları arasına dahil etti. Koray hoca ortaya koyduğu sonuçlarla gerçekten insana hayal kurdurtup bu hayalin de gerçek olacağına inandırıyor. Ben de hayalimi kurdum,Koray hocayla bu hayalin gerçekleşeceğine inandım ve sonucunda fotoğraflarımı asmede gönderdim. Bu fotoğraf trafiği birkaç kez tekrarlandı. Tekrar tekrar farklı açılardan fotoğraflarımı istediler. Bu fotoğraf trafiği sırasında saatlerce benimle telefonda görüştüler, sorularımı yanıtladılar. En sonunda beni asmede çağırıp canlı olarak saçlarımı incelemek istediklerini bu şekilde değerlendirme yapacaklarını söylediler. Gittim ve asmedden oldukça etkilendim. Her konuda inanılmaz titizler. Gerek Dila hanım gerek Dilek hanım gerekse de Seda hanım bana bıkmadan usanmadan çok yardımcı oldular.Uzatmayayım, değerlendirme yapıldı, tarih verildi ve şimdi de operasyon zamanı geldi. Yarın Koray hoca ekim öncesi konsültasyonumu yapacak. Ben de Hintell ve forumdaki Koray hocanın ekim yaptığı diğer arkadaşlar gibi hayal ettiğim saçlara kavuşacağım umarım. Artık kafamdaki tek düşünce bu operasyonu Koray hoca yapacak yani aylarca sürecek olan gergin bekleyiş , çekilen çileler yaşanırken kafamda sonucum güzel olacak rahatlığı olacak.Kısacası heyecandan başka bir duyguya gerek yok diye düşünüyorum. Ve tekrar forumda tecrübelerini, sonuçlarını paylaşan mesajlarıma cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin gönlündeki saçlara kavuşmasını diliyorum.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2018, 02:12:57 Gönderen: Kararsızım »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2132 : 27 Temmuz 2018, 02:14:25 »
Öncelikle forumda paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederek söylemek istediklerime başlamak istiyorum. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yeterince bilgi sahibi olmadığımdan herhangi bir paylaşımda ya da yorumda bulunmadım belki ama tecrübeli üstadlarımın fikirlerini attığım mesajlara cevap olarak aldım , gerçekten hepsi  sağolsunlar. Rahatsızlık vermeden, ben de kendi düşüncelerimi kısaca ifade etmek istiyorum.
Saç ekimi oldukça zorlu ve ciddi bir süreç. Yaklaşık 8-12 ay gibi bir zaman diliminden bahsediyoruz. İnsanın bu sürece razı olması için -realist olmak kaydıyla - kaybettiği saçlarının geri dönüşüyle ilgili hayaller kurup bu hayallerini gerçekleştirebilecek bir cerrahın olduğuna inanması ve o cerrahı seçmesi gerekiyor. Benim seçim aşamam da bu şekilde oldu. Gerek bu forumda gerek çeşitli yabancı forumlarda gördüğüm sonuçlar beni Koray hocanın hayranları arasına dahil etti. Koray hoca ortaya koyduğu sonuçlarla gerçekten insana hayal kurdurtup bu hayalin de gerçek olacağına inandırıyor. Ben de hayalimi kurdum,Koray hocayla bu hayalin gerçekleşeceğine inandım ve sonucunda fotoğraflarımı asmede gönderdim. Bu fotoğraf trafiği birkaç kez tekrarlandı. Tekrar tekrar farklı açılardan fotoğraflarımı istediler. Bu fotoğraf trafiği sırasında saatlerce benimle telefonda görüştüler, sorularımı yanıtladılar. En sonunda beni asmede çağırıp canlı olarak saçlarımı incelemek istediklerini bu şekilde değerlendirme yapacaklarını söylediler. Gittim ve asmedden oldukça etkilendim. Her konuda inanılmaz titizler. Gerek Dila hanım gerek Dilek hanım gerekse de Seda hanım bana bıkmadan usanmadan çok yardımcı oldular.Uzatmayayım, değerlendirme yapıldı, tarih verildi ve şimdi de operasyon zamanı geldi. Yarın Koray hoca ekim öncesi konsültasyonumu yapacak. Ben de Hintell ve forumdaki Koray hocanın ekim yaptığı diğer arkadaşlar gibi hayal ettiğim saçlara kavuşacağım umarım. Artık kafamdaki tek düşünce bu operasyonu Koray hoca yapacak yani aylarca sürecek olan gergin bekleyiş , çekilen çileler yaşanırken kafamda sonucum güzel olacak rahatlığı olacak.Kısacası heyecandan başka bir duyguya gerek yok diye düşünüyorum. Ve tekrar forumda tecrübelerini, sonuçlarını paylaşan mesajlarıma cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin gönlündeki saçlara kavuşmasını diliyorum.

hayırlı olsun kararsız :)) nickine yakışır bır karar umarım yarın senın için hersey süper olur Asmed e selam :)) haftaya çarşanba kendıne gelmıs olursun :) konunu beklıyoruz
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2133 : 27 Temmuz 2018, 02:27:51 »
Nickname benim kişiliğimi anlatıyor ama benim için nadir görülen bir şey olarak  kararımın arkasında gönül rahatlığıyla duruyorum. Doğru adrese yöneldiğime eminim. Selamlar başüstüne abi.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2134 : 27 Temmuz 2018, 10:55:43 »
Kararsızım Hayırlı olsun inşallah senin için herşey güzel geçiyordur

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2135 : 27 Temmuz 2018, 12:58:53 »
Hayırlı olsun kardeşim umarım herşey senin için güzel olur konunu bekliyoruz

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2136 : 27 Temmuz 2018, 19:10:59 »
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , umarım hepimizin saçları hayalimizdeki gibi olur.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #2137 : 03 Ağustos 2018, 11:51:15 »
uzun / kisa = karizma

gel aralik gel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2138 : 03 Ağustos 2018, 15:30:14 »
uzun / kisa = karizma

gel aralik gel

senin tarih nezamandı kapora yatırdın mı ?
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #2139 : 03 Ağustos 2018, 16:38:04 »
allahin izniyle  , tarih belirlendi, kapora yatirildi, fazladan kalacagim günler icin otel belirlendi , ucak ayarlandi, 4,5 ay var daha .
simdi sabir zamani  :o

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2140 : 04 Ağustos 2018, 13:20:27 »
Hiltelcigim umarim cevap verirsin yogunsun biliyorum :)

Ya bu ekilen sacin kivrikligi sacin tam hacim kazanmadigini mi gosteriyor? O kivriklik gececek degil mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2141 : 07 Ağustos 2018, 00:34:12 »
Hiltelcigim umarim cevap verirsin yogunsun biliyorum :)

Ya bu ekilen sacin kivrikligi sacin tam hacim kazanmadigini mi gosteriyor? O kivriklik gececek degil mi?

Daha saçların oturmadı düzelicek zamanla meral etme 10 ayda çok farklı olucak 12 ayda daha farklı hattağa 2 seneyi doldurunca çok daha farklı.

Zaten sen sürecin yarısındasın merak etme:) bana güven
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2142 : 07 Ağustos 2018, 00:50:24 »
Vaay Başkanım nice seneler olsun :)
The World is Yours

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #2143 : 07 Ağustos 2018, 00:53:01 »
Bak hele baskan da  aslan burcuymu, doğum günün kutlu olsun. Benimde 05.08 idi :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2144 : 07 Ağustos 2018, 00:56:15 »
Bak hele baskan da  aslan burcuymu, doğum günün kutlu olsun. Benimde 05.08 idi :)

Teşekürler dostum seninde doğum günün kutlu olsun:)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram