Hintel abi grubu bir süredir takip etmekteyim.Dün kayıt oldum.Her konuda aydınlanmaya ihtiyacı olan insanlara;karşılıksız bir şekilde, sanki kendin ektirecekmişcesine, çok kalender uslüpla,bıkmadan-yılmadan yanıtladığın için bir çok üye abilerim adına teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun.Var olan karizmana karizma katmış.
Ahha bir tane daha montana Dostum çok teşekür ederim foruma ve aramıza hoşgeldin daha iyi saçları senin içinde diliyorum:) nazik düşüncelerin için teşekür ederim.
Alfonzo kardeşim benim hoşgelmiş foruma
Senin yerin ayrı sen scarface filminin 1932 yılında çekilen ilk versiyonunda adı tony camonte olan fakat, bildiğimiz yeni filmde senarist oliver stone'un yükselmeyi sembolize etmek istemesinden dolayı tony montana olarak değiştirilen ve kalplerde taht kuran şahsiyetsin
görmemişin önde gideni,kendini beğenmiş,ukala,serseri,paragöz,yükselme sevdalısı,pislik ve illet mendebur kişi.ama hastasıyız agaaa .zira bu abimiz amerika ya geldiğinde de serseriydi,ukalaydı,kokain işinin tepesine çıkıp parayı gözünden de vurduğunda da aynı adamdı.bu adamı hiçbirşey değiştiremedi.işte bu yüzden montana karakter sahibi bi arkadaş olduğu için hastasıyız.
süper bi piskopat tiplemesi mükemmel bi baş kaldırış dünya ya isyanın ismi antonio montana
ne demis tony reis
in this country, you gotta make the money first.
then when you get the money, you get the power.
then when you get the power, then you get the woman.
gerçi efsaneler ayakta ölür. havuza düşmeyeydi eyiydi.