Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Can29 - 24 Nisan 2018, 13:32:00Alıntı yapılan: Hintell - 23 Nisan 2018, 16:28:54Saçlar uzamaya devam ediyor ve hızlı uzuyor.. Zaman geçtikçe saçlar çok güzel şekil almaya başladı Koray hocanın kanal açarken yön verme tekniğinden olduğunu düşünüyorum saçlarımı taramasam bile çok güzel bir şekilde duruyor saçlar sanki fön çekilmiş taranmış gibi hangı yöne yatırsam çok tatlı bir şekil alıyor. Uzun zamandır Saçlarımı taramaya gerek duymuyorum sadece elimle düzetlmem yetiyor istediğim sekli alması için Daha önce saçlarım dökülmeden önce bu kadar güzel şekilde kalmazdı saatlerce ayna karşısında ugrasırdım ve asla bu sekılde güzel bir model veremezdim saçlara nerdeyse dökülüp ektirdiğime sevinir durumdayım.Zaman geçtikçe gözlemlediğim durumlardan biri de bu aslında çok önemli bir husus.Bu arada bayrakda arkadamda güzel çıkmış:) günün anlam ve önemine vurguda yapalım 23 nisan ulusal egemenlik bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.Her serefinde şaşırtıyosun hintell abi maşallah çok güzel be anasını satayım aşık olduğum kız kadar güzel abi saçların:s Sbjsbjsbj hakkaten yengeyi göremedim ama katılıyorum:)) hintell reis 211 bin küsür kişi sayfanı incelemiş yolda tanıyan Aaa hintell bu diyen olmuyormu:)
Alıntı yapılan: Hintell - 23 Nisan 2018, 16:28:54Saçlar uzamaya devam ediyor ve hızlı uzuyor.. Zaman geçtikçe saçlar çok güzel şekil almaya başladı Koray hocanın kanal açarken yön verme tekniğinden olduğunu düşünüyorum saçlarımı taramasam bile çok güzel bir şekilde duruyor saçlar sanki fön çekilmiş taranmış gibi hangı yöne yatırsam çok tatlı bir şekil alıyor. Uzun zamandır Saçlarımı taramaya gerek duymuyorum sadece elimle düzetlmem yetiyor istediğim sekli alması için Daha önce saçlarım dökülmeden önce bu kadar güzel şekilde kalmazdı saatlerce ayna karşısında ugrasırdım ve asla bu sekılde güzel bir model veremezdim saçlara nerdeyse dökülüp ektirdiğime sevinir durumdayım.Zaman geçtikçe gözlemlediğim durumlardan biri de bu aslında çok önemli bir husus.Bu arada bayrakda arkadamda güzel çıkmış:) günün anlam ve önemine vurguda yapalım 23 nisan ulusal egemenlik bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.Her serefinde şaşırtıyosun hintell abi maşallah çok güzel be anasını satayım aşık olduğum kız kadar güzel abi saçların:s
Saçlar uzamaya devam ediyor ve hızlı uzuyor.. Zaman geçtikçe saçlar çok güzel şekil almaya başladı Koray hocanın kanal açarken yön verme tekniğinden olduğunu düşünüyorum saçlarımı taramasam bile çok güzel bir şekilde duruyor saçlar sanki fön çekilmiş taranmış gibi hangı yöne yatırsam çok tatlı bir şekil alıyor. Uzun zamandır Saçlarımı taramaya gerek duymuyorum sadece elimle düzetlmem yetiyor istediğim sekli alması için Daha önce saçlarım dökülmeden önce bu kadar güzel şekilde kalmazdı saatlerce ayna karşısında ugrasırdım ve asla bu sekılde güzel bir model veremezdim saçlara nerdeyse dökülüp ektirdiğime sevinir durumdayım.Zaman geçtikçe gözlemlediğim durumlardan biri de bu aslında çok önemli bir husus.Bu arada bayrakda arkadamda güzel çıkmış:) günün anlam ve önemine vurguda yapalım 23 nisan ulusal egemenlik bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.
3 yıldır araştırıyorum galiba asmed e yaptıracağım
Birgün 1 milyon kişiye ulaşıcaksın parti kur oy vererim sana hintell tüm kelleri kurtalma vaaadi ver
Hintell foto atarmisin 😀😀
Benim böyle saçım olsun Allah kitap çarpsın sırtıma “Koray Erdoğan” yazdırırım:)) uçarken kask takmam saçlar bozulmasın diye.. daha ne diyim:)
Saç sorunun kalmamış hintell 😄😄