Saç Ekimi Sonuçları
MaşAllah, kullandığınız şampuan ve takviyelerde bir değişiklik var mı ? Kafanızda hissizlik veya sertlik hisleri ve kaşıntı devam ediyor mu ? Batma yanma gibi yatarken bir hissiyat oluyormu hala ? Şapka kullanıyormusunuz ? Bir kaç sorum oldu birazda fazla oldu ! Ekim değilde eski saçınızdan dökülme oluyor mu buda son .)
hintell şimdi sürecin yarısıya kalan kısım nerden çıkış yapacak merak ediyorum
Alıntı yapılan: punta - 23 Mayıs 2017, 14:44:10hintell şimdi sürecin yarısıya kalan kısım nerden çıkış yapacak merak ediyorum su akar yolunu bulur
Alıntı yapılan: Hintell - 23 Mayıs 2017, 14:51:40Alıntı yapılan: punta - 23 Mayıs 2017, 14:44:10hintell şimdi sürecin yarısıya kalan kısım nerden çıkış yapacak merak ediyorum su akar yolunu bulur şu su banada biraz aksın artıkk
Referandumda morali bozuldukça İzmir'e bakan Fatih Portakal gibi bu konuya bakıyorum insanın morali düzeliyor
Ne dikkati mi cekti Koray hocanin zekeriya hocanin 3500 greft ile sagladigi sıklığı arenemed 6000 bin gretf ile yakalamiyor ya. Tuhaf gercekten.
Alıntı yapılan: sertac93 - 24 Mayıs 2017, 13:57:06Ne dikkati mi cekti Koray hocanin zekeriya hocanin 3500 greft ile sagladigi sıklığı arenemed 6000 bin gretf ile yakalamiyor ya. Tuhaf gercekten.Aksi olsa İnan şaşırırdım:) arenamedin hemen Ekim sonrası paylaşımlarına bakıyorum, adamın alnında kulağında greft bulaşıkları var, greft bol zaten 100-200 tanesi zayi olsa nolur