Benim gördüğüm sonuçlar neticesinde Türkiye'deki en iyi ikinci doktora ekim yaptırdınız,
birincisi Muttalip keser bunu tartışmaya bile gerek Yok.
bunun sebebi Koray'dan daha iyi doktor olduğundan değil her hastasına sadece kendi Ekim yapıp günde 500 greft ektiğinden
Lütfen Koray hocanın ismi ondan sonra gelsin forumda
Ama Şuda var ben Muttalip hocanın geniş alanlara Ekim yaptığını görmedim
Ama saç çizgisini onun kadar doğal ve özenli yapanda görmedim sıklık ve doğallık mükemmel
Lafın kısası ben greft e 2,5 Euro veremem
Muttalip e 3,5 Euro hiç veremem..
Ama keşke param olsa muttalipte ektirip bu kellik belasından kurtulsam😞
İşte ifrit olduğum bir yorum çeşidi daha, hayatında ekim yaptırmamış, %90 ihtimal doğru düzgün araştırmamış, yabancı forumlarda fellik fellik gezmemiş, tek kriteri mutallip hocanın günde 500 greft ekmesi ve greft fiyatının 3,5 Euro olması, şimdi sana bir hikaye anlatacağım, bir delikanlı varmış saç ektirmeye karar vermiş, öncelikle bu forumdakilere teşekkür edermiş çünkü, saç ekiminde belli bir standart olduğunu düşünerek herhangi bir saç ekim merkezine gidip ektirip greftlerinden olup aynı zamanda berbat bir saçla ortaya çıkacakken forumdakiler sayesinde koray'ı mutallip'i öğrenmiş sonra bunları başlamış araştırmaya mutallip'i çok beğenmiş özellikle çünkü mutallip günde 500 greft eker 2000 greftlik saç için 4 gününü ayırır her saçı kendi çıkarır her kökü kendi ekermiş, neyse sonra başlamış yaabancı forumlarda aramaya bakmış ki mutallip günde 500 kök ekmesine rağmen başarısız ekimleride varmış çıkmayan ekimleri dahi varmış sonra koray'a bakmaya karar vermiş, koray'da 2,5 euroymuş ama yeri geldi mi günde 2000 köke kadar ekermiş, nitekim koray'ın sonuçlarının çoğu başarılıymış ve kötü denenler bile gayet güzel ekimlermiş böylece koray'a ekim yaptırıp bu işi bitirtmiş,
yani demem o ki, bir kişinin günde 500 greft ekmesi, greftleri kendi alması, ekimi kendi yapması başarıda bir standart değil, Mutallip Keser çok iyi bir hekim, çok iyi sonuçları var butik çalışıyor ama butik çalışmasına rağmen başarısız sonuçlar elde ettiği oluyor. Koray hocanında göreceli başarısızlıkları oluyor ama o başarısız olan ekimler bile gayet iyi ekimler. O kişinin mükemmelliyetçiliği ve tatmin seviyesiyle alakalı ona bakarsanız HLC'de günde 1000 greft ekiyor ama dünyanın en iyi ekim merkezi maalesef değil.